Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slubna bez kola

Czy suknię ślubną da się założyć bez koła?

Polecane posty

Gość slubna bez kola

Jak wyżej. Tzn wiem, że się da, ale jak Waszym zdaniem to wygląda? Któraś z Was zrezygnowała z koła w ostatniej chwili?

Gość ślubowałam
Koło jest po to żeby. nadać kształt dołowi sukni. Jeśli go nie będzie suknia straci swój urok.

Gość kolasroczkaas
no to chyba zalezy od fasonu sukni- są przeciez takie które z kołem wyglądają śmiesznie

Gość TakaONA89
Ja miałam suknię bez koła bo nie chciałam i wyglądała super, ale była prosta a nie princeska, jak wybierasz obszerny dół to chyba musi być koło.

Gość kkjkjskdjskdjksdsdksdjksdjskdj
jeśli bez koła, to kup od razu taką bez koła. bo jak w ostatniej chwili będziesz chciała wyjąć koło to sukienka może być za długa

Gość kilka_klik
w salonach z sukniami są krawcowe które mogą zamienić koło na taką dużą warstwe tiulu ze suknia wyglada tak samo - a wygodniej się w niej biega - jak z kołem;)

Gość TakaONA89
Już lepiej koło niż duża warstwa tiulu żeby Ci się pot lał po dupie. Zależy jeszcze jaki masz fason tej sukienki. Jeśli ma mieć obszerny dół to weź z kołem .

Gość slubna bez kola
dzieki za odpowiedzi. Jednak zostałam przy kole i to była dobra decyzja, bo raz, ze suknia bez kola byla ciut za długa, dwa - podobno nie wygladala juz tak fajnie, a trzy - mialam jaka taka wentylacje (i to byl czynnik decydujący).