Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flanella

myslicie ze to moze byc ciaza?

Polecane posty

Gość flanella

generalnie okresy mam regularne 28 dni +/- 2. powinnam dostac miesiaczke 11.10 a do tej pory jej nie mam. robilam wczoraj test i wyszedl negatywny, ale czy mozliwe jest zeby doszlo do zaplondnienia 9.10? wtedy tego test by nie wykryl jeszcze, ale wydaje sie to niemozliwe...

Gość wierna_mężowi
normalne że tak... miałas stosunek 9 a 15 chcesz miec wynik testu???????????

Gość Perw mobilna
A dlaczego niemożliwe? Miałaś monitoring cyklu...? Mierzyłaś temperaturę i obserwowałaś śluz...? Robiłaś testy owulacyjne lub korzystasz z komputera cyklu...? ...że z dużą dozą pewności możesz określić kiedy miałaś dni płodne, a kiedy niepłodne?

Gość agiew
ciężko stwierdzić. Perwersja ma rację powinnaś określać swoje dni płodne i niepłodne na bieżąco, nie musiałabyś wtedy się zadręczać. Tanie i dobre są testery na ślinę, poczytaj sobie o tym

Gość flanella
jak juz wspomniałam miesiaczke mialam zwykle regularna, wiec na podstawie tego i sluzu okreslałam płodne i niepłodne, dlatego wydawalo mi sie niemozliwe zeby doszło do zaplodnienia. jednak chyba nigdy od czasu jak zaczelam miesiaczkowac (czyli mniej wiecej 11 lat :P) nie mialam az takiego poslizgu. Zrzucam to na karb stresu a co do tego ze uprawialam seks 9 a test robilam 15 to dlatego ze z gory zalozylam ze tego dnia nie moglo dojsc do zaplodnienia, wiec jesli zaszlam w ciaze to wczesniej.

Gość kremeretyna
skoro negatywny to raczej nie jestes w ciaazy

Gość test negatywny to może
być nawet i tydzien po spodziewanej @ więc wszystko przed Tobą!

Gość hugonka-
agiew używałaś tego testera?

Gość agiew
Tak, używałam jak się starałam. Polecam, bo u mnie się sprawdził :) Mam afrodytę.