Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alwraaa

czy nie uwazacie ze grupki kobiet kolezaneczek to najwieksze zlo i zenada ?

Polecane posty

Gość alwraaa

jak widze takie stada panienek na ulicy to mysle sobie co by bylo gdyby pojawil sie zajebisty facet na horyzoncie by sie pozabijaly kretynki kobiety sa puste i denne i ta ich przyjaz jest gowno warta, ciagle zazdrosne o wszystko, wydrapia oczy za byle gowno faceci w stadach sa mniej drazniacy!!!

Gość dorotauuuuu
Jestem kobietą ,ale przyznam racje.

Gość astarotha
racja totalna -jestem odludkiem od szkoły - zadnych kolezanek nie mam do plotek , telelfonow włoczenia sie po sklepach -nienawidz e kobiet i trzymam sie od nich z daleka -przyajzn to gówno

Gość hahaha pozabijały
mało powiedziane.Zaraz zwyciężczyni -czyli ta co by zdobyła tego faceta zostałaby: kurwą, szmatą, puszczałaby się za pieniądze.Eksmitowały by ja z kręgu znajomych , a najszczęśliwsze byłyby gdyby facet kopnął je w doope

Gość qwyqwrt
to fakt, najgorsze sa te w grupkach i chichoczace nie wiadomo z czego, jak tylko sie obok nich przejdzie, pewnie kazda z nich ma po jednej szarej komorce i dlatego musza chodzic w grupie, zeby sprawiac wrazenie przynajmniej srednio rozgarnietych

Gość eweqwewq
no niestety to prawda, jak w tym przysłowiu: jedna baba grugiej babie, wsadziła do dupy grabie

Gość swieta prawda
baby sa glupie:-O

Gość alwraaa
faceci moze sa odpowiedzialni za wszelkie wojny glod na swiecie ale jakby kobiety doszly do wladzy- bylaby calkowita zaglada kiedys pracowalam w babskim towarzystwie, 50 bab -tak wrednej atmisfery jeszcze w zyciu nie zaznalam, zazdrosne pijawy

Gość alwraaa
czasami wstydze sie ze jestem kobieta

Gość Chmurka Niebieska Na Niebie
Gówno wiecie :) Ja mam trzy bardzo dobre koleżanki i żadna z nas nie rzuciłaby się na jakiegoś chłopa :D Uwielbiamy chodzić razem do kina na zakupy, na piwo. Jak wy macie same durne koleżanki to współczuję.

Gość Chmurka Niebieska Na Niebie
Gówno wiecie , bo go nie jecie, jem qpę codziennie

Gość dgsdgsdg
ja mam zajebiste znajome....najlepsze smiechowe towarzystwo wspólne wypady na joging, rowery, na piwsko, wycieczki...zajebiscie sie rozumiemy, o zazdrosci mowi sie u nas otwarcie...jest to zdrowe podejscie z doza poczucia humoru