Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna mamuśka ;)

proszę o radę

Polecane posty

Gość fajna mamuśka ;)

Mam pytanie odnośnie pościeli dla dziecka. Córka ma 2 latka i śpi na tzw. "naleśniku" ale chciałabym jej kupić już normalną pościel tj. poduszkę i kołdrę. Proszę, poradźcie jaki rozmiar wybrać żeby potem łatwo można zakupić poszwy dziecięce no i poradźcie też, drogie mamy, co jest dobre jakościowo, co nie będzie się zbijać i czym najlepiej żeby ta pościel była wypełniona

Gość KrólowaPszółekMajek
co to jest nalesnik ?

Jeśli zastanawiasz się nad zakupem kołderki i poduszki to od razu proponowałabym kupić pościel. Ja mam taki pełny zestaw i jestem bardzo zadowolna. Nie wiem ile planujesz wydać ale jesli zalezy Ci na jakosci to polecam markę Feretti. Mają swietną bawełnę, piore ją w pralce i dalej wyglada jak nowa. Szczegoły mozesz sobie zobaczyc tutaj - http://www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol-1270-Posciel-5-elementowa-Flowers-Village-White-2012.html. Ja mam identyczny model.

Gość fajna mamuśka ;)
werkina- dzięki ;) Zdaje się być naprawdę dobra marka ;)

Gość fajna mamuśka ;)
ktoś jeszcze cos poleci?

Zdecydowanie dobra marka:) ja także polecam Feretti. Ceny także są ok, bo za 3cz. komplet dasz ok. 100zł, a już taki "wypasiony" komplecik 5czesciowy to ceny w granicach 160-220zł. Wiadomo, roznie bywa czasem sa promocje, a poza tym w roznych sklepach rozne ceny. :)