Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piterus82

paluszek w ciiipce.

Polecane posty

Gość piterus82

jak to jest? podczas gry wstepnej lizesz kobiecie lechtaczke i wsuwasz jeden paluszek do srodka i kobieta potrafi po dluzszej penetracji i lizaniu dostac orgazmu juz podczas gry wstepnej. skoro zwykly palec potrafi to zdzialac, a jak wiemy palec nie jest gruby, to po co penis musi byc cholernie gruby skoro jednym chudym palcem juz mozna dac rozkosz kobiecie. nie rozumiem :P

Gość hammyyy
to zalezy od techniki i od kobiety. kazda ma inne preferencje. ja np nie moge szczytowac poprzez palcowke. nigdy tak nie doszlam

Gość piterus82
moze i tak. moze to zalezy od kobiety jedna potrzebuje paluszka druga potrzebuje calej raczki.

Gość jdkzjskjd
jkak by twój mały mógł sięzginać jak mój palec, w dóch miejscahc to popewnike i by był równie dobry ale niestety nie jest , sterczy sztywno , sukinkot !!!

Gość Piotroo
:-) lubisz lizanie? masz orgazm przy długim liznniu? ja uwielbiam to robić :-) :-*

Gość a ja uwielbiam
mimetkę Mmm...

Gość Piotroo
:-) pogadamy o tym?

Gość Nieco Starszy
Panowie, opamietajcie sie! Kobiety sa bardzo rozne, jedne kreci to a inne cos innego - nie ma zadnych regul ... Trzeba walic na wyczucie wspomagane przez otwarty dialog. Ja znam kobiety, ktore mineta doprowadza do orgazmu prawie natychmiast ale tez takie, ktorych mineta nie rusza ale palcowka i czule slowa bardzo. Trzeba zaakceptowac, ze nie ma latwych odpowiedzi :)

Gość Piotroo
Agatki pogadamy nagg lub tlenie?