Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza Nowak

dobra kosmetyczka Kraków

Polecane posty

Gość Iza Nowak

Hej, szukam jakiejś dobrej kosmetyczki w Krakowie, nie chodzi mi o żadne zabiegi oczyszczające czy coś w tym rodzaju, tylko o regulację brwi (mam z nimi ogromny problem. Nie chcę, żeby kosmetyczka mnie oszpeciła, tak jak moje koleżanki, wracały od kosmetyczki w tragicznym stanie, z zadraśniętą skórą pod łukiem brwiowym, czy z nierówno wydepilowanymi włoskami. Bardzo proszę o pomoc, bo na prawdę nie znam żadnej dobrej kosmetyczki w moim mieście..

Gość feelgooddddd
rany to ja nie wiem, gdzie te Twoje koleżanki chodziły do kosmetyczki, jak wracały w takim stanie. Ale jak w dalszym ciągu szukasz dobrego gabinetu polecam zajrzeć do Yasumi, na ul. Bonarka, ale nie mylić z galerią, to przy Matecznym jest.

Gość Joannaaaaaaaa
Ja chodzę do Black Pearl, to w budynku Angel City kolo Galerii Krakowskiej. Polecam, przystępne ceny i pełen profesjonalizm. Zapewniam, że tam nikt Cię nie oszpeci ;)

Gość iseefire
a ja chodzę do Dermedu na Krzywą. Miałam dość poważne problemy z cerą i potrzebowałam dobrych zabiegów. No i się udało pozbyłam się problemów, moja skóra wygląda bardzo dobrze, stosuję się do porad, więc mogę Ci z czystym sumieniem polecić ten gabinet.

Gość Ewelina0908
Ja też chodzę do Black Pearl, głównie właśnie na regulację brwi i hennę i polecam, kiedys sama próbowałam je regulować, ale teraz wiem, że warto wybrać sie do profesjonalisty.

Gość Patrycja879
Tez na regulacje chodzę do Black Pearl i potwierdzam, że to świetny salon. Mają też bardzo dobre fryzjerki.