Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratlerek

Podobają mi się

Polecane posty

Idealne są. Czy podzielasz opinię, że śliczne są? Na stronie głównej też o takich dziewczynach napisali, więc jak nie wiesz o co chodzi to możesz sprawdzić.:( Jak myślicie, Barbie jest bardziej dominująca czy uległa? Bo jestem prawie pewien, że jest bardzo posłuszną suczką.:(

Gość a juz myślałam
że ratlerki.. :D

Co to za głupie zasady wprowadzili, że nie można samą buźką odpowiedzieć? :( Ratlerki też mi się podobają.

Robota Photoshopa, Przedmiocie, żadna z nich nie jest naturalna, jeśli chodzi ci o takie "dziewczątka" jak Dakota Ostrenga.🖐️

Tak Dek@, o takie dziewczęta chodzi. Naprawdę photoshop?:( W rzeczywistości takie kobiety nie istnieją?:(

Photoshop, godziny spędzone na nakładaniu makijażu i godziny, dni spędzone na obróbce zdjęć i filmów. 🖐️ Istnieją, ale jest ich okrutnie niewiele. Sama zaliczałabym się o takich laleczkowych, ale mam nieodpowiedni nos, więc odpadam. :P Ale dobrym przykładem naturalnie ślicznej dziewczyny jest Emmy Rossum w "Phantomie". Cudna jest.

No ale można taki efekt uzyskać, więc dla chcącego nic trudnego.:( Dek@ to tylko nos. Czyli można uznać, że jakbyś trochę dłużej makijaż nakładała to byłabyś barbi.:) Emmy Rossum ma mniej z barbi.:(

Emmy jest śliczna, uwielbiam przeglądać jej zdjęcia z okresu kiedy grała w "Upiorze". Nawet jeśli ma niewiele z Barbie, ona przynajmniej nie potrzebowała wtedy odmładzającego pięciogodzinnego zabiegu PS.

Nie muszę nic wpisywać. Znam sukę i jej (też prawdziwą) twarz na pamięć. Koti jest jedną z najwredniejszych snowflakes.