Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W jakim wieku anal

W jakim wieku pierwszy raz uprawiałyście seks analny?

Polecane posty

Gość W jakim wieku anal

Ile miałyście wtedy lat?

Gość za malo za malo
za malo

Gość esssema1000
ja milam 16 juz to robilam, a najlepsze ze klasycznego sexu nie

Gość mxc bc,z
MASAKRA!!!!!!!! Co za ludzie!!! Jestem w szoku!!!! Żadnego szacunku do siebie i swojego ciała, 15, 16 letnie gówniary dają sobie w dupę wsadzać byle chłopaczką. Nie chcę mieć dzieci!

Gość patologia i tyle
zle czasy

Gość zcszcszcsz
ja mam 22 lata i jeszcze nigdy nie uprawiałam seksu analnego :O

Gość i dobrze ze nie uprawialas
:P

Gość dziamdziata
na tym świecie wszystko jest przereklamowane i nudne jak flaki z olejem :( wszystko oprócz anala :D:D:D

Gość anal u mlodych kobiet
to patologia

Gość husabby
i wilk syty i owca cała -mozna miec pindola 100 razy w dupie i w ustach -ale błonka w piczy pozostaje nietknieta -a po slubie mozna wywiesic zakrwawione przescieradło

Gość to pewnie żarty, ale odpiszę..
ja 28 - i nie żałuję, tylko potrzebne jest zaufanie

Gość a po co Ci klamki
a gómno wam nie wylazło podczas pieprzenia??

Gość szok!co za czasy!
ja mam 24,nigdy tego nie robiłam i nie mam zamiaru."ta dziurka" przeznaczona jest do czegoś innego!!!jest to obrzydliwe!!!a takie gówniary,które nawet nie są pełnoletnie poniżają sie w taki sposób!!! SZACUNKU DO SIEBIE I SWEGO CAŁA NASTOLATKI I TE INNNE....

Co do niepełnoletnich dzieciaków - zgadzam się, ale nie oceniajcie... ja też w wieku 24 lat na pomysły mojego chłopaka się oburzałam, a w wieku 28 z innym dałam się przekonać. To nie ma nic wspólnego z szacunkiem - o ile jest w związku i z kimś, komu ufamy. Może właśnie chodzi o to, żeby się zdecydować dopiero wtedy, jak wiemy, że dany facet nas szanuje bez względu na to, co robimy w łóżku, a wierzcie, większość facetów marzy o tym, żeby ich kobieta nie miała żadnych zahamowań w łóżku.

Gość vbm
mam 29 lat i tego nie robiłam i nie zamierzam robic...dupa jest od srania!

szok!co za czasy! - ale ja nikomu nie mówię, że musi się zmuszać, mnie też nikt nie zmuszał. Oburzonych spytam tylko: do czego służą usta? Nie oceniajcie innych, w związku to nie ma nic wspólnego z szacunkiem, w jaki sposób to robimy, o ile dwie osoby się zgadzają. Ja tylko piszę, że można zmienić zdanie, wystarczy trochę otwartości i przede wszystkim facet, który się stara i wie, co robi. Możecie nie wierzyć, ale miałam raz niesamowity orgazm w ten sposób.. a ja za to seksu oralnego za bardzo nie lubię i co? Mam się zmuszać, czy kompletnie ignorować to, że facet tego bardzo pragnie? Ja wybieram złoty środek, tzn. faceta, dla którego to nie jest najważniejsze, ale jak czasem on mi sprawił niesamowitą przyjemność, to i ja mogę zrobić coś specjalnie dla niego. Powtórzę jeszcze raz: nastolatkom nie polecam.. ale ja jestem z innych czasów i jako nastolatka w ogóle o seksie nie myślałam.

Gość nigdy i raczej nie zamierzam
kiedyś myślałam o tym, ze MOŻE kiedyś zaufanemu partnerowi, ale wiem, ze nie zmuszę się do tego bo to jest po prostu obrzydliwe. a co ciekawe lubię męską dominację jednak anal jest dla mnie barierą nie do przejścia

oczywiście, pięknie się różnimy ;) nigdy nie mów nigdy... ale jeżeli sama tego nie zechcesz, to nie będziesz miała przyjemności. Ja też lubię męską dominację, a nie przepadam za pozycjami typu na jeźdźca lub tym bardziej 69... ale oczywiście każdy ma swoje preferencje. Zastanawiasz się, jak wyglądasz podczas seksu? Ja chyba bym nie chciała siebie oglądać, bo w trakcie jestem w świecie zmysłów, innych, niż wzrok.

Gość paniom ktore uprawialy anal
mowie nie

Gość fulgentia
czemu nie?moze chcca zachowac blonke dla męza

Gość ja wole dziecie analna
...