Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankieta dla kobiet 2012

Ankieta do wypełnienia o seksie

Polecane posty

Gość Ankieta dla kobiet 2012

1. Wasz wiek 2. Wiek utraty dziewictwa 3. Liczba partnerów seksualnych 4. Liczba facetów, z którym uprawiałaś seks analny 5. Czy uprawiałaś seks bez związku? Tak / Nie 6. Czy zdarzył Ci się seks analny bez związku? Tak / Nie 7. W jakim wieku uprawiałaś pierwszy raz seks analny?

Gość przygodny anal to dno
jak moglas to zrobic? :O

Gość zuuska90
1.22 2.16 3.17 4.3 5.tak 6.tak 7.17

Gość co ja czytam?
toż to sodoma i gomora

Gość ależ teraz młode dziewczyny
szybko się szmacą:o. Porażka!:o

he he ......... masakra he he ............ Boże widzisz i nie grzmisz! he he ...... same szmaty są w Polsce ..............

Gość same rozwiazle tutaj
fuj

Gość jndejdnenddnn
1. Wasz wiek- 31. 2. Wiek utraty dziewictwa-15. 3. Liczba partnerów seksualnych-3- kiedy mówimy o sexie z penetracją, ale jeśli o pettingu itd więcej. 4. Liczba facetów, z którym uprawiałaś seks analny-1 5. Czy uprawiałaś seks bez związku? Tak / Nie- tak 6. Czy zdarzył Ci się seks analny bez związku? Tak / Nie- nie 7. W jakim wieku uprawiałaś pierwszy raz seks analny?- 17

Gość te, agatki...widzę, że jeszcze
się tym szczycisz:o. Naprawdę nie masz czym! I wstyd pod stałym nickiem przyznawać się do tego, że jest się zwykłą szmatą. Jednak jak widać, ty myślisz, iż to, że cię tylu rżnęło, czyni cię kimś wyjątkowym i atrakcyjnym:o. Nic bardziej mylnego! Znam pewną dziewczynę, brzydką jak noc, a pieprzyło ją chyba z pół miasta (dużego miasta). Po prostu rozkłada się przed każdym, prawdopodobnie tak jak ty, a facet, jak to facet, trudno mu odmówić, nawet szkaradzie:o. Pytanie tylko, dlaczego wciąż jest sama? Czy faktycznie dlatego, że jest brzydka, czy raczej dlatego, że każdy ją już miał i nie jest pod tym względem w żaden sposób atrakcyjna, ponętna, tajemnicza? Zastanów się nad sobą, póki jeszcze nie jest za późno...a może już jest:o

a czy ja sie tym szczyce?? przeciez mnie nie znasz!! nie wiesz jaka jestem... i nie pierdol mi tu ze rozkładam nogi przed kazdym!!! czep się kogo innego!! ja mam stałego partnera którego kocham i który mnie kocha.... także oceniać to sobie możesz ale nie mnie

Gość szkoda, ze kobiety
dzisiaj nawet na anal bez zwiazku sobie pozwalaja

Gość szkoda, ze kobiety
a partner o przeszlosci wie?

Gość kika0002
1. Wasz wiek 25 2. Wiek utraty dziewictwa 16 3. Liczba partnerów seksualnych 8 4. Liczba facetów, z którym uprawiałaś seks analny 2 5. Czy uprawiałaś seks bez związku? Tak 6. Czy zdarzył Ci się seks analny bez związku? Tak 7. W jakim wieku uprawiałaś pierwszy raz seks analny? 23

Gość ja pani wasza
wiek 30 wiek utraty 17 i pol liczba partnerow 3 faceci z ktorymi seks analny 1 seks bez zwiazku tak seks analny bez zwiazku nie wiek seksu analnego okolo 22 r z

Gość ona malinowa 25
1. wiek 25 2. dziewictwo w 16 roku zycia 3. partnerow mialam 8 4. analek z 3 5. sex bez zwiazku oczywisice ze tak :D 6. analek tylko z partnerami 7. 19 pierwszy raz anal

1. Wasz wiek jeszcze przez poltora miesiąca 22 2. Wiek utraty dziewictwa 16 3. Liczba partnerów seksualnych 3 4. Liczba facetów, z którym uprawiałaś seks analny 1(to była marna próba, nigdy wiecej:O) 5. Czy uprawiałaś seks bez związku? Tak / Nie TAK 6. Czy zdarzył Ci się seks analny bez związku? Tak / Nie NIE 7. W jakim wieku uprawiałaś pierwszy raz seks analny? 16? 17?

Gość prawie identyczna wieśniaczka
1. Dobijam 30 2. 24 3.8 4.0 5.tak 6.nie 7. nie

Gość Onaaaaaaaaaaaaaaaaa
1. Wasz wiek --- 23 2. Wiek utraty dziewictwa --- 22 3. Liczba partnerów seksualnych --- 1 4. Liczba facetów, z którym uprawiałaś seks analny --- 1 5. Czy uprawiałaś seks bez związku? Tak / Nie --- NIE 6. Czy zdarzył Ci się seks analny bez związku? Tak / Nie --- NIE 7. W jakim wieku uprawiałaś pierwszy raz seks analny? --- 23 WSZYSTKO Z MOIM MEZEM KOCHANYM :)

Gość sssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
1. Wasz wiek 18 2. Wiek utraty dziewictwa - 3. Liczba partnerów seksualnych 0 4. Liczba facetów, z którym uprawiałaś seks analny 0 5. Czy uprawiałaś seks bez związku? Nie 0 6. Czy zdarzył Ci się seks analny bez związku? Nie 7. W jakim wieku uprawiałaś pierwszy raz seks analny? -

Gość lolek,
1. Wasz wiek - 42 2. Wiek utraty dziewictwa-21 3. Liczba partnerów seksualnych-3 4. nie pcham kótaska w gówno 5. Czy uprawiałaś seks bez związku? Tak / Nie -tak 6. jw pod nr4 7.nie potrzebne mi to

Gość Jolancia
1. Wasz wiek 50 2. Wiek utraty dziewictwa 15 3. Liczba partnerów seksualnych 1 4. Liczba facetów, z którym uprawiałaś seks analny 1 5. Czy uprawiałaś seks bez związku? Nie 6. Czy zdarzył Ci się seks analny bez związku? Nie 7. W jakim wieku uprawiałaś pierwszy raz seks analny? 20

Gość rozwiazle tu niektore sa
...