Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glllllllllllllllllllluuuu

Mamuśki, chodzicie do KOMSETYCZKI?

Polecane posty

Na jakie zabiegi??? Sa oczekiwane efekty?? Ja przyznam, nigdy nie byłam :-P Warto??? Czy lepiej w domu się sobą zajac???

ja na chwilę obecną wszystko domowymi sposobami, kupuję sobie jednorazowe maseczki i 1-2 razy w tygodniu robię na twarz, peeling na ciało rzadziej. Ale myślę, że niebawem się wybiorę na coś konkretnego :-)))

A te maseczki dają pozytywne efekty??? Ja czasami robię, ale kiedys po zastosowaniu takowej, miałam jakąs zaczerwienioną skóre, chyba uczulała mnie. Zastanawiam się, czy za duzo chemii nie robi gorzej... I ponawiam pytanie - warto chodzic do kosmetyczki? Rzeczywiscie te wszystkie zabiegi maja pozytywny wpływ na skóre??? czy to tylko taka moda i sposob na wyłudzenie kasy???

Co do kosmetyczki to tak ja kwspomniałam, nie doradzę Ale jeśli chodzi o maseczki - ważne, żeby odpowiednio dobrać maseczkę do rodzaju skóry, ja zawsze kupuję oczyszczającą/ nawilżającą do skóry suchej i dla mnie efekty są świetne

Powiem Ci, że po mikrodermabrazji ( ale to trzeba ze 3 zabiegi) przez kilka miesięcy mam ładną cerę, bez zaskórników i wygładzoną.

ja chodzę na regulację brwi i na zabiegi na twarzy, teraz mam bardzo ładną twarz dzięki temu, ale chodzę co jakiś czas, żeby utrzymać ten efekt, moja kosmetyczka jest świetna i zawsze mi dobierze jakiś peeling czy maseczkę, czy coś innego, czego akurat potrzebuje moja cera. :)