Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makarrena

Nie wyśmiejcie mnie ale mam takie pytanie ;)

Polecane posty

Gość makarrena

Idę niebawem do ginekologa pierwszy raz. Dowiedziałm się, że w gabinecie fotel jest za parawanem i że rozbieram sie przy fotelu. Czy po rozebraniu mam się od razu kłaść na fotel z rozłożonymi nogami i wołać lekarza? Czy rozebrac się i poczekać jak on przyjdzie i wtedy się kłaść? Nie chce zeby mnie opieprzył że go wołam i nie jestem gotowa a z 2 strony nie chcę tak leżeć w tej pozycji, jak on dopiero przyjdzie i będzie się przygotowywał do badania, będzie szukał rękawiczek czy jakichs przyrządów a aj będe tak leżec.

Gość vtfdtyuy7hjk
nie pękaj, wszystko przyjdzie samo.

Gość search
Ja siadam normalnie na fotelu ze zlaczonymi nogami,a dopiero jak on juz jest gotowy do badania,czyli ma rekawiczki i podchodzi do mnie,to siadam normalnie jak do badania. Mysle,ze mozesz tak zrobic,zawolac go i dopiero jak juz bedzie sie zabieral do badania,to usiadziesz jak trzeba.

Gość żę tak powiem
ja zazwyczaj rozbieram się do majtek a jak lekarz przychodzi to mówi "zapraszam na fotel" i wtedy zdejmuję szybko majtki i wchodzę na fotel. Przecież wejście na fotel zajmuje minutkę dosłownie więc lekarz napewno cie nie opieprzy

Gość ]traffka
ja zawsze sie tak długo rozbieram , że lekarz juz stoi i czeka na mnie az sie poloze

Gość makarrena
Ufff ulżyło mi trochę :) Włąśnie się stresowałam bo mi koleżanka opowiadała, że jak była to lekarz kazał jej sie rozebrać i usiąśc to ona się położyła i taka leżała a lekarz dopiero zaczął się rpzygoowywać, ręce mył, rekawiczkie ząłożył, poszukał wziernika. I jej było bardzo głupio i czuła się skrępowana, że tak długo to trwa.

Gość makarrena
O jak jestem zdenerwowana to nawet pisac nie potrafię porządnie :D