Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złomek

przyjaźń a miłośc??

Polecane posty

Gość złomek

WITAM;) czy uważacie, że zakochanie się w byłym chłopaku swojej najlepszej przyjaciółki jest O.K?

ok.Chyba nie ma przyjaciolka prawa wylacznosci na niego.Jednak zastanowilabym sie czemu jest on bylym?Moze ma jakies wady ?

Gość widocznie zgadza sie
To zalezy od tego czy czy przyjaciółka jeszcze cos do niego czuje i czy ty o tych uczuciach wiesz. Na zakochanie nie ma sie wpływu, ale robienie czegos w kierunku związku jest juz nie w porządku. No i dochodzi jeszcze niepewność, czy on aby nie spotyka sie z toba, by byc bliżej niej.

Gość złomek
nie są już ze sobą około 1,5 roku. oboje mówią, że wyleczyli się już z siebie.. to ona go z resztą zostawiła.. jednak mówi, że nigdy mi tego by nie wybaczyła.. ma prawo mnie tak potraktować??:(

absolutnie nie .Tak jak pisalam, chyba nie jest jej prywatnym niewolnikiem ? Czasy niewolnictwa sie skonczyly przciez .Taki pies ogrodnika z niej .Sama nie wezmie.Drugiemu nie da. Brzydka dzieczynka z niej.

Gość złomek
Eleene dziękuję;*;)

Jesli ona go nie chciala i go nie kocha to nie powinna tak reagować. Ale skoro jej to przeszkadza, to cóż, ma prawo do tego. Wiec musisz wybrać i tyle.

Gość złomek
no i ten wybór może nie być tak łatwy jak się wydajeee:(

Ja mam byłego, który nie jest mi obojętny i byłych, którzy sa mi obojętni. Gdyby moja przyjaciółka zainteresowała sie którymś z tych drugich, nie miałabym nic przeciwko, ale gdyby tym do którego nadal cos czuje (mimo ze minęło 5 lat od rozstania) usunęłabym sie z jej życia, bo bardzo by mnie to zraniło choc nie obwinialabym jej za to, bo serce nie sługa. Moze on jednak nie jest obojętny tej twojej przyjaciółce, a jesli jest to moze ona wcale nie jest twoja przyjaciółka?

Gość złomek
no właśnie i tu zaczyna się teraz problem.. nie dosyć, że znajduję sie między młotem a kowadłem.. to jeszcze może się okazać, że coś do siebie jeszcze czują i wyjdę z tego pokrzywdzona najbardziej bo moge stracić i chłopaka i przyjaciółkę.... i jak tu żyć;/