Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Katarzyna Waśniewska matka Madzi... czemu ona nie jest w więzieniu?

Polecane posty

Możecie mi wytłumaczyc jakim cudem ta kobiet jest na wolności mając za Sobą takie ekscesy życiowe? Zabiła swoje dziecko, zrobiła z tego mega przedstawienie a traktują ja jak księżniczkę, sesje, książka, wywiady. Co ta kobieta w Sobie ma że tak ją traktują i że nadal chodzi po ulicach? Przeciez powinna już dawno siedzieć tam gdzie jej miejsce. I gdzie tu sprawiedliwość?

Gość wścieknięta
no nie ma nie ma. i oto jest pytanie. i nikt z nas szaraczków nic na to nie poradzi co się wyprawia. ręce opadają.

Alej jak to jest, bo jak dla mnie powinni ją delikatnie mowic zajebać !!! Jak to jest że ludzie krzywdzą dzieci w mniej perfidny sposób niz ona i idą do więzienia, a ona oszukała cały kraj, policje a mimo tych zagrywek stała się "celebrytką" śmierć Madzi ją wylansowała. Jest traktowana jak by nigdy w życiu nic nie zrobiła, jest to dla mnie nie do pojęcia co ją widzę albo artykuł o niej to zadaje Sobie pytanie czemu jeszcze chodzi po ulicach? Jak to jest że ludzie na śmierci Madzi zarabiają, gdzie jest sprawiedliwośc, gdzie prokuratura co jest do cholery?

Gość wścieknięta
odpowiem ci --- bo światem żądzi pieniądz a tak na marginesie pomyśl że w ogóle jakimkolwiek gadaniem o tym, wspominaniem, pisaniem stajemy się kolejnymi osobami nagłaśniającymi tą sprawę wedle zasady - nie ważne jak mówią, ważne że mówią.

wścieknięta ale jak o tym nie mówić ! To jest nie do pomyslenia, uderzysz dziecko na ulicy i juz mogą Cię wsadzic a ta larwa zabiła nic nie winne dziecko a wynoszą ja na ołtarze, nie trafia cie cholera? Czym to dziecko Sobie na to zasłużyło? Powinna ją spotkać za to kara.

rekonstruktor z doopy yhy a Madzia sama poszła i sie zakopała :) nawet jesli tw teza jest prawdziwa to faktem jest, że nic z tym nie robią :)

Gość Bylas tego swiadkiem czy jak
Dowodow nie ma, ze zabila. Po drugie - gadacie o tym, kupujecie to wam to serwuja ;)

Gość Bylas tego swiadkiem czy jak
A po co zaczelas o niej temat? Jak widac cie fascynuje ;)

Bylas tego swiadkiem czy jak Fascynuje?... Szkoda mi tego dziecka po prostu, jestem sfrustrowana taką sytuacją, jak tam można? To mnie po prostu męczy, co ją widze to aż mi się nóż w kieszeni otwiera.