Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do nei nei

ło matko! jakaś Ty obleśna!!!

Polecane posty

"Androgenie jak usiade na nim to mnie opieprzy, ze mu widok zaslaniam" Leszcz. Ja bym nie odmówił dymania nawet w trakcie finału ligi mistrzów :-)

Gość meander pospolity
tak piszecie,że tylko to się liczy szyderczo a sami tworzycie ten obraz forum:O

Gość Pomarańczowy wiadomo kto
Niebiesko zieIona..! Przegralam zycie Ale przegrałaś z kredensem ?

I teraz się waham, czy ustawiać się w kolejkę i udowodnić co potrafię, czy nieudolnie upierać się, że to cycki są najważniejsze:classic_cool:

Reasumując: jesli kobieta jest piękna, to musi byc głupia, jesli składnie pisze i ma pazurki, to pewnie paskudna ropucha. Istnieje hybryda głupiej i brzydkiej, ale ladne i mądre nie istnieją. Enter.

Pustak jak ładny, to się fajnie rucha, trzeba tylko uważać żeby jej echo łba nie rozpierdoliło 🖐️

A teraz to nie możesz przeżyć zajebistego finału? Bo mnie to każdy finał kręci. W ustach, na dupie, w środku, na cyckach ;-)

Andro, a finał w Korei na cyckach ? :D

No to mam teraz dylemat... jesli piekne mają iśc do jednego wora, a mądre do drugiego, to ja sie niestety, nie rozerwę :)

Gość Piękny Chuysayn
ogólnie temat ci sie wyczerpał....towarzystwo suchych dam przyznało ci rację możesz teraz trzepać sie dalej .... :-) ładnym i mądrym to zwisa....A chance podetrzyj lepiej żółć bo to kolor włąściwy jej tej....no....opalonej czarnej Madzi z telewizji...nie wiedzieć czemu som sobie bliskie tak przypuszczam...eheheheh...podobnu lewoskrętny skrzyw? ehehehhehe hał hał ...

Pomarańczowy, koreanki mają małe cycki. Ale wersja sportowa o ładnym kształcie nadaje się na finał IMHO :-) Chociaż najlepiej mieć duży rozrzut i walić po oczach ;-)

Foxy, u Ciebie to bym na pośladkach skończył. Masz takie zajebiste, że wypięte doprowadziłyby do finału ligi mistrzów :-)

Gość do andro
widziales kazda z kafeterianek? znasz dopu tzycki co jeszcze?

Ale jesteście beznadziejni. Wszyscy wiecie dobrze że zdjęcie nie jest prawdziwym odwzorowaniem kafeterianki,ale jedziecie ostro żeby się ponabijać i dlatego że nic lepszego nie macie do powiedzenia. Jestem ciekawa kto będzie następną ofiarą forumowych żartów:-/ Ja?W sumie już byłam choć zdjęcia nie było. Pewnie raczej któreś z tycj którzy najwięcej się nabijaja. A poza tym.... jakbyscie nie zaważyli to nei nej ma to gleboko w dupie Ale skoro macie radoche...

Gość lalunia wyglada
jak laleczka blond

Nie w każdym przypadku wybór jest taki wolny, ale zawsze warto powalczyć :) 88 Andro, wypinam i kręcę ósemeczki :) Trafisz?