Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do nei nei

ło matko! jakaś Ty obleśna!!!

Polecane posty

Gość lalunia wyglada
mam jej fotke jest sliczna i mega kobieca do tego:D

Lalunia (Boshe, jak ja dawno nie mówiłem tak do laski ;) ) nie przeżywaj. Ktoś taki jak Nei doskonale zna wartość forumowych opinii. :p

Foxy, ja zawsze trafiam. Ruchomy cel biorę w swoje łapy, ściskam silnie i unieruchamiam. Trafiam, dociskam i... możesz dalej kręcić ku mojej radości :-)

Gość i tak najladniejsza jest
twoja fanaberia:)

To jak ja wyglądam nie ma.nic do rzeczy:-/ I tak macie o tym swoje zdanie Skoro przebywam na kafeterii,fantazjuje o mundurowych i kręci mnie seks przez telefon to przecież muszę być obrzydliwym pasztetem no nie?

Fantazje o mundurowych i seks przez telefon to tylko osobliwe fantazje. Ale przebywanie na kafe zdecydowanie Cię dyskwalifikuje jako poważnego rozmówcę :classic_cool:

"Vieviór, masz wielkie serce" Dwie komory dwa przedsionki. Nic nadzwyczajnego. Kolarze zawodowi mają naprawdę wielkie ;)

Lalunia, nie musisz byc pasztetem. To, co teraz uprawiamy, to zwykła ironia, przesmiewamy maluczkich o ciasnych umysłach :) Podstawą miłego spędzania czasu tutaj jest dystans do siebie i do innych nicków. Niczego nie bierz sobie do siebie.

NZ, nawiązując do wcześniejszej rozmowy możemy jednak rozważyć pewien stopień pokrewieństwa między nami :classic_cool:

Gość niebieska zazdrosnica
idz stad grubasie, lalunia jest ladna nawet bardzo ma piekna slowianska urode nie to co ty tlusciochu:D paczka w gebe i cicho sza🖐️ bo mecz sie zaczal, ciszej klikaj w klawiature bo mezowi przeszdadzasz i zaraz na dworze wyladujesz za kare

Niebiesko zielona Nie wiedziałam że moja uroda emanuje aż takim blaskiem:-/ Sorry ale ja się z nikim nie mam zamiaru licytować. Do wyglupow na kafe nie potrzebny mi czyjś wygląd,ani innym mój. Ta właśnie niewiedza jest plusem bo można oceniać tylko na podstawie rozmów. O to chyba w forum chodzi.

vieviór NZ właśnie przyznała się do tego, że jest ładniejsza niż mądrzejsza:D, to musi być Twoje dziecko:D

Gość juz sie tak zielona nie chwal
wszedzie tymi cyckami tylkiem kazda kobitka ma wiec to zaden twoj atut, chyba ze to jedyne co nam mozesz zaprezentowac te twoje cycki i tylek?

Gość a ja mam cycki i pupe i
kotasa jak satd do aachen

Niebiesko zielona Płaskodupia też nie mam,a uroda cyganki? Kiedyś farbowalam się na czarno bo cholernie się mi podoba

Gość taaa cyganki hahaha
taki nos tez masz jak one?

Nie będę dyskutować ani na temat swojej urody,ani inteligencji:-/ Jak już mówiłam.I tak znajdą się tacy co mają o tym swoje zdanie.

Gość kazda maaaa
ale jedne maja mniejsze a drugie wieksze a jak ty widziales babe bez dopy to chyba rosline wtedy ogladales:D:D