Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakaraka photography

Zapraszam mamy z WROCŁAWIA

Polecane posty

Gość fidodido88
piekne!! zwlaszcza te nowe na Facebooku!

dziękuję :)

Gość detronizacja999
szkoda ze nie jestem z wroclawia... fotki ciazowe rewelacja, az zaluje ze sama sobie nie zafundowalam sesji jak bylam w ciazy powodzenia

świetne te niektóre fotki, ale moim zdaniem totalnie wymiatają te w albumie "Rodzinne" na facebook zajebiste :)

dziękuję za miłe słowa oraz za odzew mailowy od niektórych osób :)

Gość daj lekarzowi 100zł
ile za sesje ciążową?

Gość daj lekarzowi 100zł
ok cene juz mam, a jeszcze mi powiedz czy te 10zdjec z mini sesji to jedyne? tzn chodzi mi czy np zdjec jest wiecej ale bez obrobki wszystko co z sesji tez dostaje, a 10 z obrobka

Ode mnie (jak i od praktycznie wszystkich fotografów) nie otrzymuje się zdjęć surowych, tylko same poddane obróbce- w przypadku mini sesji jest to max 10 zdjęć. Są to jednak zdjęcia różnorodne, a nie np. 10 zdjęć pod tym samym drzewem w plenerze tylko w różnych pozycjach. Zapraszam :)

Gość daj lekarzowi 100zł
dziwne bo mialam juz dwie sesje i na obu dostałam "gołą płytkę" z masą zdjęć :P dostałam to zaraz po sesji za darmo, a po ustalonym terminie odbieralam te opłacone zdjęcia w podobnej ilości jak u Ciebie. Dodatkowo w domu obejrzałam te co dostałam i z jednej sesji później wybrane zdjęcia jeszcze opłaciłam dla obróbki (1/3 cene z sesji za tyle samo obrobionych zdjeć )

owszem, pewnie tak się zdarza, ale raczej mało który fotograf sobie na to pozwoli :) to kiedyś, kilka i kilkanaście lat temu był taki trend, obecnie żaden szanujący się fotograf nie odda Pani wszystkich zdjęć, w dodatku surowych na płycie. Im droższy i lepszy fotograf tym bardziej niemożliwe, by się na coś takiego zgodził. Pozdrawiam.