Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zwyczajna

Ożenilibyście się z laską, która ma 35 lat i nie była w życiu

Polecane posty

Gość jestem zwyczajna

w żadnym związku, ma sexappeal, jest atrakcyjna, ultra szczupła jak z żurnala...i wiele, wiele pocałunków z innymi facetami na koncie, ale nigdy się nie angażuje emocjonalnie ? Bardzo inteligentną , ale ze skłonnoscią do wzbudzania cierpienia , narcystyczną i makiawelliczną Ja jestem zwyczajna, miałam 2 związki, ale faceci porzucili mnie dla takiej złej kobiety i jeden ożenił się z nią. Dlaczego pytam? Wybrał niepoukładaną, postrzeloną szczupłą laskę zamiast typowej gospodyni domowej, domatorki i którą lubią jego rodzice? Fakt, nie jestem ładna, taka przeciętna, sylwetka też taka sobie, ale mam fajny charakter podobno...

Gość huncwocik*
2 twoich facetow rzucilo cie dla tej samej dziewczyny???

Gość jestem zwyczajna
dla takiej samej z charakteru i wyglądu.

Gość jestem zwyczajna
dlaczego? nie bałbyś się, że cię porzuci i tej ilosci facetów których całowała? nie obrzydza cie to?

Gość huncwocik*
jaka jest dla faceta roznica w kobiecie, ktora calowala sie z 10, ale z zadnym nie bzykala a taka, ktora bzykala sie z jednym??? i tak obrzydliwe, i tak, jak sobie wyobrazi, ze inny jej wkladal... jezyk albo ptaka... co za roznica...

Gość jestem zwyczajna
ale ja miałam założmy tylko dwóch partnerów i to z miłości, a ona całowała się z wieloma, o seksie nic nie wiem, ale ciężko uwierzyć, że majac 35 nie spała z zadnym, ale gdyby nawet był jej pierwszym to czy to świadczy o tym, że nigdy go nie porzuci. A może wlasnie zapragnie mocniejszych wrazen i poznac jak jest z innymi? nie pomyslal o tym, co?

Gość jestem zwyczajna
a i jeszcze taki mały nie istotny szczególik, jestem gruba!

Gość jestem zwyczajna
no jestem gruba, ale dawałam mu wszystko, ciepło, strabilizację, wierność. a tu proszę...

Gość chełm1
jest duze prawdopodobienstwo ze nigdy go nie porzuci

Gość jestem zwyczajna
dlaczego?

Gość jestem zwyczajna
duże prawdopodobienstwo, ze nie porzuci, jesli porzucała ciągle?

Gość chełm1
dlatego ze dziewice w wieku 35+ nie porzucają(chyba ze bylby jakis bardzo powazny powod) faceta jezeli sie w nim zakochają a facet kocha je

Gość jestem zwyczajna
do chełm1: to Ty też chciałbyś taką?

Gość jestem zwyczajna
do męska rzecz: to nie dziwie się, że moi odeszli do takich, skoro nawet wy byście chcieli takie mieć :O moj ex początkowo nie chcial jej, mówił mi tylko, że ona go pociaga... no, ale wszystko dla niej robił, ciagle tylko mówił, że to po koleżensku, że bardzo ją lubi, no, ale nie mówił jej , że ją kocha...aż pewnego dnia...kochał się z nią , a nasz zwiazek upadł.

Gość jestem zwyczajna
a jeżeli się w nim nie zakochają te dziewice to mogą porzucić czyż nie? skad on ma te pewnosc, ze ona w ogole go kocha? a potem wroci do mnie, bo bedzie mial u mnie spokoj i pewnosc, ktorej nie ma przy niej, tak?

Gość gtyhuj
ale czy na pewno jest błoniasta/ jesli tak tto do psychiatrologa sie nadaje

Gość responsable
Zamiast sie wyzalac na forum,lepiej moze cos zmienic w Sobie.Zadbac o ruch i nadwaga spadnie.Zmienic fryzure,jakis ciuszek nowy...skoro Cie zostawil to znaczy,ze nie byl Cie wart.Na ogol faceci lubia sie chwalic przed kumplami Swoimi zdobyczami,wiesz...to podnosi ich Ego...glowa do gory...tego kwiatu to pol swiatu...pozdr

Gość jestem zwyczajna
tego nie wiem, ale mówił, że była kiedy ją posiadł i było dużo krwi, wiec tak.

Gość wewesd
Witam, X Chciałbym was ostrzec przez ludźmi szpiegującymi przez internet. Teraz dużo osób to robi(mogą to być wasi znajomi). Spotkałem się z tym nie tylko w miastach ale i na wsi. Np. mieszkańcy mojej wioski non stop szpiegują innych i mnie przez internet. Mają ruch sieciowy z całej polski(każdy komputer) i dalej - mogą czytać wasze maile, rozmowy na forach, rozmowy z komunikatora, odwiedzane strony www, to co wpisujecie do wyszukiwarki itp. Szpiegują przez internet i robią donosy na milicję albo plotkują. X Mają specjalny software od ISP(dostawcy neta). Mogą namierzać nawet wasze położenie z adresem zamieszkania. X Wszystko co robicie w necie oni szpiegują i namierzają. Wystarczy że założycie jakiś topic na kafeterii a oni mogą was namierzyć - ustalić wasz adres zamieszkania, nazwisko,imię....tak że wiedzą o was wszystko... Oni wiedzą wszystko kto i co robi w necie!!! Tak że uważajcie na siebie. X X Podniecają się tym szpiegowaniem tak że uważajcie. Niektórzy z nich są anonimowi i się nie przyznają do tego że to robią ale robią to.... X X X XXX-VCXZCSEDdfskuw23495345923234cc

Gość jestem zwyczajna
do responsable: nie wygladam tragicznie, ale szczupla nie jestem. zmierzam do tego, ze po tylu latach zostawił mnie dla kogoś kto jest...niestały...

Gość responsable
Trzeba zyc dalej i nie zamartwiac sie tym,co bylo.Przyjdzie czas,ze poznasz kogos..kto zaakceptuje Cie w kazdym calu.

Gość jestem zwyczajna
do responsable: Ale czy to w ogole możliwe, że pokochał taka osobę? Ty bylbys w stanie pokochac kogos takiego? Zastanawiam się czy nie wroci ...

Gość jestem zwyczajna
do Max Zander vel Klaun : A w jakich gustujesz?

Gość responsable
Przeczytalas Droga autorko co napisalam wczesniej?Tam jest odpowiedz...

Gość ta laska 35 lat
to on naprawde mnie kocha...

Gość ta laska 35 lat
do gtyhuj: może i tak, może i nadaje sie do leczenia przez doktora ;) najlepiej organoleptycznie dotykowo :D

Gość ta laska 35 lat
do mimozemscian: Niee...tak sobie zalozylam topik, żeby się dowiedzieć czy można sie we mnei zakochać. Jestem taka jak w opisie ;)

Gość szcery do boooolu
Ty widzisz siebie jako osobe stabilna, on widzi Cie jako osobe nudna. A zycie z nudna osoba, to nudne zycie.