Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam z ciekawosci

czy ktoras chodzi do lumpeksu by kupowac ubranka na sprzdaz

Polecane posty

Gość pytam z ciekawosci

bo ja chodze

Gość myślałam nad tym kiedyś
myślałam nad tym kiedyś ale nie wiem czy to sie opłaca tzn czy mozna wyciągnać jakies wieksze pieniazki. Osobiście znam naprawde tanie lumpeksy np szt ubranka dziecięcego 1.50zł i super stan..

Gość eeeeeeeeeeeee12568
chciałabym ale nie mam czasu niestety :(

Gość pytam z ciekawosci
no ja chodze ..nie dlatego ze to moje hobby ale w pewnym sensie jestem zmuszona finansowo co tu duzo m.ówić ..czasami to sie naprawde opłaca

Gość ale tak na serio
z ciekawosci oplaca sie ??????

Gość pytam z ciekawosci
no chyba jakby sie nie opłacało to bym nie łaziła i nie ponizała sie..bo niestety najlepsze ciuchy są u mnie w takim lupmie co ma dostawe w jeden dzien rano i jest tam dziki tłum bywa ze na jednym ciuchu mam 10/15/20/30 zł jak sie kupi kilka dobrych ciuchów to jakis grosz wpadnie

Gość dobrze ze piszecie !
teraz nie bede kupowac na allergo - nie dam żadnej z Was zarobić ! sama bede chodzić do lumpka kupowac ubrania. Mam nadzieje ze w ślad za mną pójdą inne matki !

Gość pytam z ciekawosci
nie bój żaby zawsze będą tacy co pójda sami i zawsze będa tacy co kupia na all dla wszystkich starczy :D jak udało mi sie kupic tzw hita to nie ma bata zawsze sprzedam ale musze sie nałazić ...cos za cos

Gość ale tak na serio
fajnie ze wiecie ktory lumpeks dobry ma towar ja nie mam nosa do tego

Gość a powiedzcie mi.........
wy to pierzecie i prasujecie przed sprzedaża czy takie jakie kupiłyście sprzedajecie?

Gość generalova
Nie uwazam, zeby to bylo jakies oszustwo. Ja na przyklad widze, ze niektore kolezanki dla siebie albo swoich dzieci pokupowaly w lumpach kapitalne rzeczy. Wygladaja jak nowe, sa oryginalne, nietuzinkowe. Ale jak ja pojde do lumpa, to co najwyzej wroce z jakas szmata. Nie umiem tam szukac, nie lubie, wkurwia mnie to, szkoda mi czasu i zdrowia. Dlatego te osoby moga sobie tak zarabiac - bo one te cierpliwosc maja i ten czas chca poswiecic. A czas to w koncu pieniadz

Gość pytam z ciekawosci
ja -bo nie wiem jak inni-zawsze piorę i prasuję

Gość marylka b.
Mi się raz zdarzyło, ale to nie było zamierzone. Kupiłam w lumpie piękne buciki dla synka za 9 zł. Wyglądały na nieużywane. Wyprałam, założyłam raz i niestety go obtarły. Mój syn ma nietypowy kształt stópki, dla niego kupienie butów to masakra. No więc nie chcąc być stratna i nie chcąc by takie piękne prawie nowe buciki się zmarnowały wystawiłam na allegro. Sprzedałam za 25 zł :)

Gość pytam z ciekawosci
zresztą kupic to raz ale potem zrobic porzadna aukcje i zdjecia to dwa

Gość myślałam nad tym kiedyś
ja mam tuziny spodni, bluz dresowych, sweterków jak małe wyrośnie zobacze ile mozna na tym wyciągnąć. Ostatnio szukałam kurtki ciążowej ceny od 150 wzwyż, szkoda mi strasznie było kase na kurtkę średniej jakości która mi sie nie podobała i bedzie mi słuzyła ok 3 mc. Zrezygnowana weszłam do lumpeksu i tam znalazłam śliczny płaszczyk z grubego sztruksu, podcinany pod brzuszkiem, ciemny granat, wysoka stójka, 2 rzedy guziczków za UWAGA 25 zł;D wszyscy mówią że ściemniam że z lumpeksu