Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola22222

czy moge byc w ciazy? doradzcie cos!

Polecane posty

Hej dziewczyny, kochalam sie ze swoim chlopakiem bez zabezpieczenia w dni plodne, chociaz do wytrysku nie doszlo. Od dwóch tyg nie mam okresu, spoznia mi sie, przy czym kuja mnie jajniki, brzuch mam masakrycznie wypukly, tak jak tpo u nas , dziewczyn bywa przed miesiaczkowaniem. Dodam, ze leci mi z pochwy bialy śluz, ktorego praktycznie nie odczuwam , tzn nie mam uczucia mokroci w majtkach. Od kilku dni czuje sie tak jakbym byla przeziebiona; katar, dreszcze, czasem zatoki dadza o sobie znac. W sobote na wieczor np bardzo zle sie poczulam, do tego stopnia, ze musialam wziac fervex by mnie rozgrzal. PROSZE WAS LASKI O SZYBKA ODPOWIEDZ/ SZYBKIE ODPOWIEDZI, BO NIE UKRYWAM , ZE MAM STRESA ;/ Z GORY DZIEKI I MILEGO WIECZOU

Gość jesienny wiatr
ile ci sie spoznia okres. zrob test jutro i sie dowiesz.

do apteki po test, nikt tu wróżka nie jest Następnym razem niech facet gumkę założy to nie bęziesz sie stresowac

a co z tym śluzem? jest taki bialy i zaschniety na majtkach, kolorem przypomina make rozmieszana z woda .. no i oczywiscie nie wiele go..

Gość jesienny wiatr
moze to dopiero owulacja. a ze masz stres to okres ci sie spoznia. zrob test i tyle.

Gość śluz jak sluz
możliwe ze ciążowy, ja taki miałam w ciąży

Gość jak_najbardziej
hej :) ja w podobnej sprawie z tym, że do okresu jeszcze trochę mi pozostało, a na test za wcześnie. Ale może któraś z was była w takiej sytuacji i powie mi czy jest w ogóle takie prawdopodobieństwo. otóż od 7 lat biorę tabletki antykoncepcyjne. Odstawiłam je dokładnie 30go września, okres dostałam 4go października i standardowo trwał 3 dni. Wg kalendarzyka od 13go października (sobota) mam dni płodne (owulacja wypada 18go) i już 2 razy od soboty kochałam się z narzeczonym bez zabezpieczenia. Oczywiście doszedł we mnie. Wiem, że każdy organizm jest inny i to indywidualna sprawa, ale czy po takim okresie brania tabletek mogę zajść w ciążę w pierwszym cyklu? dodam, że tabletki brałam bez żadnych przerw, a ostatnie opakowanie brałam do końca

jesienny wiatr - powinnam dostac okres w pierwszym tygodniu pazdziernika, a juz jest 16, w sumie jeszcze kilka godzin i 17, wiec to nie moze byc owulacja. W owulacje to ja uprawiam seks bez gumki, tak jak to wczesniej napisalam w pierwszym poście.

Gość jak_najbardziej
możliwe, że właśnie przez przeziębienie, organizm jest osłabiony + stres.

a prawdopodobienstwo tego, ze facet we mnie nie doszedl? wiem , ze mogl zaplodnic mnie preejakulatem, aczkolwiek ile jest szans na to, ze dojdzie do zaplodnienia przez preejakulat? bo na pewno nie tak duzo jakby mial wytrysk, logiczne jest to ze w spermie ple,mnikow jest miliony

Gość jak_najbardziej
wiem, że nerwy robią swoje, ale nic Ci bardziej nie pomoże ocenić sytuacji jak test ciążowy

tez tak sadze... ;/ gdybanie w sumie jest tutaj zbyteczne, no ale dzieki za odrobinke pomocy :) test wykonam dopiero w czwartek, tzn ten, za dwa dni i podziele sie najwyzej z Wami,co wyszlo :) jeszcze raz wielkie dzieki i dobranoc dziewczyny :)

Gość jestę studentę
Durne siksy, uprawiajcie seks bez zabezpieczenia w dni płodne, bo przecież do wytrysku nie dochodzi, to nam skoczy wskaźnik urodzeń i będzie kto miał zarabiać na nasze emerytury. Szkoda tylko dzieci, że będą miały debili rodziców, którzy nawet nie potrafią sprawdzić w internecie, że seks bez zabezpieczenia w dni płodne może prowadzić do ciąży, bo facet wydziela w czasie stosunku preejakulat, w którym są plemniki, ale nie, seks przerywany to przecież taka cudowna metoda antykoncepcji.

czlowieku nie spinaj sie !! ja dzieckiem nie jestem , ani debilką tym bardziej wiec prosze mnie tu nie obrazac!!! dla Twojej wiadomosci mam 24 lata i cudownego chlopaka z ktorym chce miec dzieci!! problem polega tylko w tym, ze chcielismy wyjechac za granice zarobic na rok, czy dwa lata, dziecko teraz troche to pokrzyzuje, ale i tak bedziemy sie cieszyc , gdy sie dowiemy , ze jestem w ciazy. COS JESZCZE CHCESZ PAN WIEDZIEC, PANIE STUDENT?

Gość kko
jak_najbardziej. Co do Twojej sytuacji, to niestety nawet tak długi okres brania tabletek nie gwarantuje bezpieczeństwa po ich odstawieniu. Z tego, co wiem, to można zajść w ciążę już w pierwszym cyklu bez tabletek

Gość jak_najbardziej
ola, nie stresuj się marnymi wypowiedziami, niestety niektóre 'durne siksy' nie potrafią zrozumieć, że na forum chcesz zasięgnąć rady, a nie dowiedzieć się czy jesteś w ciązy :) pozdro

jak_najbardziej dzieki Ci wielkie :) w sieci sa normalni i powazni ludzie, ale musza tez byc osoby o nizszym ilorazie inteligencji, jak to sie mowi :) hehe. Mam jeszcze jedno pytanie; w ktorym tygodniu ciazy drogie panie nalezy zwrocic uwage na to , jak czesto oddaje sie mocz? :)

Gość leena88
Heeej, mialam identyczna sutuację i objawy jak Ty. Wiesz coś już ?Bo ja się chlernie boję.

Gość idiotki chyba
nie stac was na test ciazowy?