Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak_najbardziej

ciąża

Polecane posty

Gość jak_najbardziej

hej może któraś z was była w takiej sytuacji i może mi powiedzieć czy jest w ogóle takie prawdopodobieństwo. otóż od 7 lat biorę tabletki antykoncepcyjne. Odstawiłam je dokładnie 30go września, okres dostałam 4go października i standardowo trwał 3 dni. Wg kalendarzyka od 13go października (sobota) mam dni płodne (owulacja wypada 18go) i już 2 razy od soboty kochałam się z narzeczonym bez zabezpieczenia. Oczywiście doszedł we mnie. Wiem, że każdy organizm jest inny i to indywidualna sprawa, ale czy po takim okresie brania tabletek mogę zajść w ciążę w pierwszym cyklu? dodam, że tabletki brałam bez żadnych przerw, a ostatnie opakowanie brałam do końca. Pomijam oczywiście objawy typu bolące jajniki, większe libido czy uczucie wydęcia, bo zrzucam to na odstawienie hormonów. Do okresu jeszcze mo trochę pozostało, a na test jest za wcześnie

Gość jesienny wiatr
ile razy bedziesz to opisywala. przed chwila czytalam twoje wypociny w innym temacie. tylko test stwierdzi ciaze. przestan sie stresowac i tyle. zrob test w dniu spodziewanej miesiaczki i bedziesz wiedziala.

Gość wróóóóóóóżka
moja kula mówi ze 1. możesz być w ciąży 2. możesz nie być w ciąży podaj date urodzenia to ci jeszcze tarota postawie

Gość jestę studentę
Możesz ale nie musisz być w ciąży. Owulacja po odstawieniu mogła wystąpić wtedy kiedy miała być albo w zupełnie dziwnym terminie. A różne objawy mogą być od odstawienia, organizm wraca do równowagi. Musisz poczekać i zrobić test.

Gość jak_najbardziej
zapytaj kuli czy nie wiem, gdzie jest Twój mózg :)

Gość sadm;adj;a
Czyżby AnkaF?

Gość wróóóóóóóżka
W kuli. A twój? W piczy?

Gość wróóóóóóóżka
kula mówi zebyś sobie kupiła kota i się nim zajeła zamiast dopatrywać się niestworzonych rzeczy i zawracać dupe ludziom co nie siedzą w Twojej skórze i skąd niby mają wiedzieć czy mozesz być w ciązy czy nie ! prawdopodobienstwo masz 1:1 nikt cie tu nie obraża a ty wyskakujesz z tekstem o mózgu - a to co napisałaś wskazuje ze własnie go nie posiadasz!

Gość jak_najbardziej
owszem

Gość wróóóóóóóżka
i jeszcze bezczelnie sie podszywasz pod innych - jesteś tępa

Gość jak_najbardziej
ale dlaczego się tak pocisz przy tej klawiaturze? nikt Ci nie kazał odpisywać na ten wątek, a jeśli masz zamiar kpić z ludzi, to rób to wizawi przy swojej magicznej kuli i tarocie.

Gość wróóóóóóóżka
ty mi nie będziesz mówić co ja mam robić, dziunia. przekop sobie internet w poszukiwaniu informacji czy możesz czy nie możesz zajść w ciążę po odstawieniu tabletek, skoro taka tępa jesteś

Gość wróóóóóóóżka
chyba ty się pocisz chcąc chłopa złapać na ciąże i dlatego taka dociekliwa jesteś ...ciekawe czy zna twoje zamiary - jak nie to mu wspołczuje a i tak pewnie cie kopnie w dupe jak sie dowie !

Gość jak_najbardziej
no właśnie jestem tępa, dlatego szukam rady u innych, ale niektórzy wolą się zaśmiać niż odpowiedzieć. co to ma być 'tarota ci postawię' po co w ogóle odpisujesz skoro tak naprawdę nie masz nic do powiedzenia

Gość jak_najbardziej
my właśnie chcemy dziecka :)

Gość W odpowiedzi na temat
taaa....w każdej ulotce tabletek anty jest napisane, że działają po odstawieniu :o...

Gość wróóóóóóóżka
Co to ma być >tarota ci postawie

Gość kko
w odpowiedzi na temat: Chyba masz ulotkę jakichś przedwojennych tabletek :)

Gość wróóóóóóóżka
Wyrażona chęć pomocy :D

Gość jak_najbardziej
no właśnie legła w śmieciach razem z pustym listkiem po tabletkach

Gość wróóóóóóóżka
chyba sie mylisz nie WY chcecie a TY chcesz dziecka

Przed wojną nie było tabletek :D. To wynalazek lat 50tych. A dziewczyna pyta, czy może zajść w piuerwszym cyklu po odstawieniu. No to jej grzecznie napisałam, gdzie może poszukać pewnych informacji na ten temat.

Gość kko
poszukaj w internecie. Na pewno będzie

Ulotki masz dostępne w internecie :o. Wystarczy wpisać w google. Od siebie dodam, że tabletki nie działają antykoncepcyjnie po tym, jak się ich nie bierze :o. Ale technika mogła pójść do przodu, jak twierdzi kko.

Gość wwwwwwwwwwwwwx
tak zaszłam w ciążę :) organizm hamowany przez lata produkuje jajeczka na maxa :)

Gość kko
To ja się powymądrzam i powiem, że może. :) niestety taka możliwość istnieje, nawet jeśli długo brala tabletki

Gość wróóóóóóóżka
kko nie poznałaby ironii nawet gdyby kopnęła ją w dupę :D

Gość organizm każdego jest inny
3 kobiety zajdą w ciąże zaraz po odstawieniu 5 zajdzie w pierwsze 3 m-ce po odstawieniu 10 zajdzie do roku czasu a np 15 kobiet bedzie mieć problem przez kilka lat z zajsciem ! próbuj a sie przekonasz na sobie!

Gość kko
Poznałaby, o to się nie martw. Czasem po prostu trafiają się tu ludzie, którzy potrafią zaburzyć postrzeganie ironii, wypisując niesamowite bzdury.

KKO a czytać to ty potrafisz? Od siebie dodam, że tabletki NIE działają antykoncepcyjnie po tym, jak się ich NIE bierze. Pewnie, że mogła zajść, jak się nie zabezpiecza!! Jak mało ogarniętym trzeba być, żeby to zczaić?