Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak_najbardziej

ciąża

Polecane posty

Gość wróóóóóóóżka
Tylko obnażasz swoje braki inteligencji, nie pogrążaj się dzieczynko.

Gość kko
Mhm... "w każdej ulotce tabletek anty jest napisane, że działają po odstawieniu" :)

Gość W odpowiedzi na temat
":O" a to zauważyłaś, Słonko? Ma rację ta osoba, co napisała, że ironię to ty najwyżej w zoo widziałaś :D. Jadła ci z ręki :D.

Gość kko
A braki w inteligencji prędzej stwierdziłabym u kogoś, kto jest tak pochopny we wnioskach. Kilka wypowiedzi Ci wystarcza, żeby kogoś osądzić? Wróżę karierę psychologa :)

Ty też masz szklaną kulę :D? To powróż autorce tematu :D. Tak, czasem wystarczy kilka zdań, żeby ocenić z kim ma się do czynienia - przynejmniej w kategoriach inteligencji.

Gość jak_najbardziej
tak, powyzywajmy się wszyscy razem, a udowodnimy swoją inteligencję -.-

Gość wróóóóóóóżka
musze to napisać : hahahaahahahahahahahahaahahahahahaha

Gość kko
Mam nawet dwie. Szok! Umiem liczyć do dwóch. Nie muszę udowadniać swojej inteligencji, mogę być idiotką. Ucieszę się niesamowicie, jeśli podniesie Wam to samoocenę. :)

Nie bardzo rozumiem, jak wyzywanie miałoby "udowadniać inteligencję" a brak wyzywania "brak inteligencji", ale rozwiń temat, proszę, bo jest o niebo bardziej interesujący, niż to czy możesz zajść w ciążę zaraz po odstawieni - to bezapelacyjne. Możesz. Więc co z tym wyzywaniem?

Wklej fotę, bo się zaraz okaże, że kul jest osiem :D.

Gość jak_najbardziej
tak zwana ironia, o której mowa już w temacie była.

Gość wróóóóóóóżka
ktos tu jeste tak uPIERDliwy ze aż śmierdzi ! a fe!

Gość kko
Osiem to dla mnie za dużo :) Już nie mówiąć o robieniu fot. Jeszcze wyszłaby jakaś z dziubkiem... :)

No to o co teraz ci chodzi autorko? Pytałaś, czy możesz. Możesz. A temat brzmi "ciąża" co w tym ironicznego? wróżka - klamerka na nos i po problemie smrodu kko - to jak udowodnisz, że potrafisz liczyć do dwóch, skoro nawet foci z dziubkiem i kulami nie chcesz dać :)?

Gość kko
Ach, kolejny problem i trudne pytania... Przesadzacie trochę, wyluzujcie z tą inteligencją :)

Gość rzabufka
Szczerze mowiac staranie sie o dziecko zaraz po odstawieniu tabletek nie jest najlepszym pomyslem. Powinno sie odczekac co najmniej dwa cykle, aby organizm mogl przyzwyczaic sie do drastycznej zmiany (jaka jest odstawienie tabletek po 7 latach). Nastepnie najlepiej bylo by zrobic porzadne badania u ginekologa (zeby miec pewnosc, ze wszystko w porzadku z hormonami) i dopiero wtedy probowac zachodzic w ciaze.

Oj, przepraszam cię autorko, piszę na kilku topikach i dopiero teraz zagłębiłam się w to, co napisałaś. Ja wiem, że ironią chcesz zatrzymać eskalującą nienawiść ;) i skupić się nad rozmową o tym, czy uda Ci się zajść w ciążę. Nikt tego nie wie, ale życzę powodzenia :).

kko - nie zrozumiałaś żartu - to się zdarza, ja też przed chwilą nie zrozumiałam żartu Autorki. Ale nie staram się na siłę udowodnić, że JA zrozumiałam dobrze a ONA wyraziła się źle. Wyluzuj, kiedy następnym razem okaże się, że coś źle zrozumiałaś :).

Gość kko
Ja cały czas jestem wyluzowana :) te wirujące kule bardzo odprężają :)

kko - no nie wiem, czy cały czas bo jeszcze parę wpisów temu byłaś dość mocno zaperzona :D. wirujące kule, powiadasz? nie wiem co bierzesz, ale podaj adres dealera.

Gość kko
Byłam? hmm... no może. To widocznie była ta poprzednia faza, nie pamiętam :) Adresu podać nie mogę, bo z towaru będą nici... A nici zamiast towaru to kiepski interes :D

No, teraz mogę stwierdzić, że "pomroczność jasna" ci minęła i mówisz z sensem. Miłego wirowania ;). A tobie autorko - jeszcze raz powodzenia :). I czytaj ulotki na przyszłość :D. Adios 🖐️.