Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

petuniaA

Czy to normalne? no ale czy on nie jest cudowny?

Polecane posty

wszyscy polnocnokoreanscy zolnierze sa cudowni, ale ten to juz w ogole. wspanialy, przystojny i z takim zaangazowaniem mowil o swojej milosci do ojczyzny na filmiku z ktorego zrobilam te zrzuty ekranu. czy to normalne, ze on mi sie tak bardzo podoba? chcialabym byc Koreanka i urodzic sie w Korei Polnocnej, wtedy moze udalo by mi sie wyjsc za takiego wspanialego zolnierza. no i sami powiedzcie, czy on nie jest cudowny? http://www.voila.pl/016/ppx0y/index.php?get=1&f=1

Gość ładny chłopak
owszem

Gość thgtgfhhg
jeśli się lubi Azjatów to może

Gość AlaMaPale
No nie wiem, czy chcialabys urodzic sie w Korei Polnocnej. Poczytaj troche, poogladaj filmy, ktore ujrzal swiat itd.

AlaMaPale myslisz, ze nie znam tych filmow oczerniajacych Koree? znam, widzialam ich duzo, nie tylko filmy zreszta. osobiscie po glebszej analizie tresci takich produkcji uwazam, ze rewelacje tam podawane to w wiekszosci klamstwa. czasem nawet w takich filmach wystepuja "nagrania ze strasznej Korei" po ktorych golym okiem widac, ze sa spreparowane albo najmniej niezle zmanipulowane. mam wlasne zdanie na temat KRLD, zachodnie "dokumenty" na ten temat, ktore powstaly tak naprawde w ramach akcji propagandowej przeciw temu krajowi nie maja dla mnie zadnej wartosci

Gość AlaMaPale
Oj ty serio lubisz propagande. Latwo Ci wchodzi, szczegolnie ta koreanska..

Gość wolny kloszard
chcialabym byc Koreanka i urodzic sie w Korei Polnocnej w Polsce Północnej też są fajne obozy pracy