Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfgf

post na fb

Polecane posty

Gość sdfgf

czy taki post na fb by was urazil: (napisal go moj kolega brytyjczyk) At least the weather man hasn't got to worry about a Polish person nicking his job.

Gość to raczej twoja sprawa
czy ten post cie urazil czy nie...

Gość ZA 12 MIN
no wg mnie ten post jest zlosliwy, ale nie wiem jakie byly intencje tego osobnika. 1 wersja to taka, ze gosciu jest malo inteligentny i nietaktowny i myslal, ze ten komentarz jest zabawny. a raczej nie jest. wyraznie nawiazuje do "zabierania" prac Anglikom i przyczyniana sie do ich bezrobocia 2 wersja -gosciu chcial byc zlosliwy, raznia go wszedobylscy Polacy i byc czuje sie zagrozony przez nich na rynku pracy.tym komentarzem mial okazje wyrzucic swoja frustracje

Gość ZA 12 MIN
jaki jest ten twoj kolega? ma prace? zgadywalabym, ze pochodzi raczej z working class family, jego rodzina nie czuje sie ekonomicznie bezpieczna 1 z reguly tacy ludzie obawiaja sie Polakow i czuja do nich agresje, bo to Polacy sa dla nich najwieksza konkurencja

Gość Heh mozesz napisac, ze
Gdyby Polakow nie bylo to i tak niekoniecznie mialby prace. Debil ;)

Gość ZA 12 MIN
domyslam sie ze on nawiazal do faktu zalania stadionu przez deszcz. Skomentowal cos wstylu "Przynajmnie gosciu od prognozy pogody nie musi sie martwic, ze jakis Polak ukradnie mu prace" przynajmniej ja tak to rozumiem

Gość sdfgf
dzieki za odp. 12 - strzelilas/es dobrze, gosciu jest z workin class (nie ma jeszcze 30lat), ma bogatego ojca po studiach, a sam nie razi ambicja (nie ma nawet matury). pracowalam razem z nim w firmie (na innym stanowisku). chcialabym cos mu odpisac, ale tak zeby go nie urazic, ale dac do zrozumienia, ze jest pusty. ma ktos jakis pomysl?

Gość ZA 12 MIN
jezeli jestes na 100% pewna, ze zrobil to zlosliwie to stanowczo powinnas zareagowac na te impertynencje :D najlepiej jakas cieta i blyskotliwa riposta. byc moze chcial byc dowcipny, ale nierozganiety biedak nie wie, ze komentarz jest nietaktowny

Gość ZA 12 MIN
jakie mialas z nim relacje? lubiliscie sie? czy byl zlosliwy

Gość sdfgf
lubilismy sie. ale nietety relacje sie oziebily - poniewaz bylam zbyt otwarta i przyjacielska, to myslal,ze sie narzucam (i chce czegos wiecej), a ma dziewczyne...mi sie wydaje, ze wiekszosc anglikow tak reaguje na polakow :( komentarz mial byc chyba zlosliwo-zabawny. jak dla mnie prymitywny,ale oczywiscie pare anglikow dalo mu likea

Gość sdfgf
czy to moze sie odnosi do deszczu w czasie dzisiejszej gry?nie chce sie wszedzie dopatrywac ksenofobii, ale anglicy potrafia byc nietaktowni...

Gość ZA 12 MIN
odpisz mu Why, do you worry? :P

Gość sdfgf
aha, za 12 nie widzialam komentarza powyzej. masz racje, to chyba odnosnie pogody...no coz, znowu Polacy sa posmiewiskiem...

Gość To co mysla o Polakach jest
ich sprawa. Napisz mu cos rownie chamskiego, o brytyjczykach bez kwalifikacji srajacych o prace na widok Polakow.

Gość ZA 12 MIN
nie,nie pisz nic chamskiego o Aglikach bez kwalifikacji. niepotrzebnie rozsiejesz zamet i nienawisc, do tego sama sie osmieszysz.

Gość ZA 12 MIN
powal go inteligencja i niuansem

Gość Tez tak myslalam
Ignorancja jest najlepsza na takie pierdoly.

Gość vsjdgjehdj
Mój znajomy na fb też skomentował sytuację polskiego stadionu ( nie chamsko co prawda) nie dostał żadnych "likes" za to dostał publiczny ochrzan od swojej dziewczyny ze zamiast ogladac mecz to ma wracać do pracy :D widać twój znajomy to jeden z tych buraków którzy myślą ze są śmieszni a tak naprawdę to zabijają prymitywnoscia swą.

Gość alfajed
napisz temu znajomemu tak: The weather man is Polish :P

A po co masz w ogóle coś pisać? Nie ma co wdawać się w takie dyskusje. Ostatnio pewien program rozrywkowy w UK wygrał Polak. A w necie zawrzało nie ze względu na wygrana ale zleciala sie banda bladych beneficiarzy angielskich z pyskiem ze pewnie siedzi tu, bierze benefity no i jak każdy Polak zabrał im wszystkim pracę :D ja się tam nie znam ale młody, pracujący facet bez rodziny chyba nie ma co liczyć na benefity. Ale co tam. Prosta angielska ameba jak usłyszy POLAK to od razu idą wylewac zale :) rozrywka ludzi głupich.

Gość ZA 12 MIN
charmsy co to byl za program?

Gość osz przegapilam ciag dalszy
Total wipeout jest swietny :D

Gość ginko ginko
Ja lubilam total wipeout pierwszą serię, teraz to już się powtarza. Ale akurat tą z tym Polakiem oglądałam przez przypadek. On w ogóle był jeszcze w Snog Marry Avoid, w jedynym odcinku który oglądałam. Mam do tego gościa jakieś szczęście :D

Gość gość
Dzieki :) mozecie mnie znalwsc na Facebook Tomasz Wisniewski Pozdrowionka