Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bajda-84

wysoka gorączka u dziecka!!!

Polecane posty

Moja 4 letnia córka dzis znow miala goraczke w wysokosci 38,4 nic ja nie boli, nie skarzy się na zadne bóle.Mała ma tak raz w tygodniu przez jeden dzien od około 2 miesięcy potem samo przechodzi po podaniu leków przeciwgorączkowych.Jutro wybiore sie do pediatry tylko boję się że bedzie chciał załatwić sprawę antybiotykiem i tyle.A moze jakies pasozyty trzeba zwalczyc?albo badaniekrwi zrobic???sama juz nie wiem

CZĘSTO INFEKCJE WIRUSOWE PRZEBIEGAJĄ TYLKO Z JEDNYM OBJAWEM NP. POWTARZAJĄCĄ SIĘ GORĄCZKĄ. MÓJ SYNUŚ 2 IPÓŁ ROKU OD MIESIĄCA MA POWIĘKSZONE WĘZŁY CHŁONNE PRZYUSZNE. ZROBIŁAM JUŻ WSZYSTKIE BADANIA I LEKARZE TWIERDZĄ, ŻE DZIECI TERAZ TAK DZIWNIE PRZECHODZĄ RÓŻNE INFEKCJE. PRZY WASZEJ GORĄCZCE TRZEBA DOBREGO ROZSĄDNEGO PEDIATRY, KTÓRY ROZWIEJE WĄTPLIWOŚCI. A BADANIA NIGDY NIE ZASZKODZI ZROBIĆ. MOŻNA BY ZACZĄĆ OD PODSTAWOWYCH MORFOLOGII, OB, MOCZU I KAŁU NA PASOŻYTY

macie racje!zauważyłam powiększone węzły chłonne na szyi.Jest trochę opuchnięta na buzi.Nic ją nie boli.Dzis jade z nią do pediatry.Oczywiscie prywatnie bo nasz pediatra na NFZ konie powinien leczyć a nie dzieci