Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bchadgcvfd

Ile wazyly i mierzyly wasze 3miesieczne dzieci ???

Polecane posty

Gość bchadgcvfd

Czesc dziewczyny. Powiedzcie prosze jaka wage i wzrost mialy wasze dzieci gdy mialy 3miesiace. Moj synek ma 60cm i wazy 5kg. nie wiem czy to niezamalo.

Gość bchadgcvfd
naprawde nikt sie nie wypowie ??? Nie wierze ze juz nikt nie pamieta wagi swojego dziecka w 3 mies

Gość nie porownasz tego bo
zalezy od urodzenia, wazne zeby zdrowo i rowno dziecko rosło i przybierało na wadze a nie ile ma Twoje a ile inne - inna waga dla dziecka urodzonego mniej jak 3kg inna dla takiego prawie 4kg... to samo jak jedno rodzi sie 52cm a inne ma np 56

Gość jollandzia
Jak poprzedniczka -zalezy od parametrow przy urodzeniu. A moja corka miala 65 cm i 6100 g zdaje sie. Przy urodzeniu 52 cm i 3950

Gość bchadgcvfd
moze jeszcze sie ktos wypowie. moj przy urodzeniu mial 3,100 i 52cm.

Gość Może dopowiem
Moim zdaniem dobrze przybiera ale to ocenia pediatra. Wprawdzie nie jest chyba w 50 centylu ale mieści się w normach. Mój urodził się dokładnie taki jak twoje i jak miał 3,5 miesiąca to warzył 7800 i mierzył 66 i wtedy był mały pulpecik. Teraz ma rok i wskoczył w 50 centyl. Czym karmisz?

Gość mijan
moja coreczka ma trzy mies - wazy 5200 i ma 65 cm (urodzila sie z 52 cm i 2600 ) Nie wydaje mi sie, zeby twoj synek wazyl za malo