Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka7vds

pytanie do mezczyzn

Polecane posty

Gość julka7vds

mezczyzni bardziej patrza na wyglad przy doborze partnera gdy maja 20-23 lata, czy bardziej zwaracja uwage starsi (tacy 29-32) czy tez wtedy licza sie dla nich inne sprawy poza wygladem

W wieku 28-32 rozgladamy sie za zonami w wieku 19-21 lat ktore umieja prac gotowac i rodzic. Dziewczyny w tym wieku niesa jeszcze zepsute, takie nadaja sie na matki i zony.

Gość Anonimowo123654
Ja osobiście patrzę na charakter. Ale to na co patrzy facet zależy funkcji jaki ma pełnić związek

Gość julka7vds
chodzi mi o kobiete na stale

Gość julka7vds
jestem innego zdania, dlaczego niby do 25? u nas sa takie stereotypy

Gość Anonimowo123654
To przede wszystkim patrzą na charakter. Wygląd jest tylko wyznacznikiem czy kobieta dba o siebie czy całkowicie olała sprawę. W tym przypadku jest bez znaczenia rozmiar biustu tyłka itd. Liczą się takie detale postura, no jeżeli kobieta jest przy tuszy to pierwsze skojarzenie że albo jest leniwa albo nie ma umiarkowania w jedzeniu. Jeżeli ubiera się w jakieś modne ciuchy z gazetek zamiast w takie które dobrze na niej leżą to prawdopodobnie rozpieszczona albo plotkara. Nie bierz tego dosłownie to tylko takie przykłady, w stałym związku ważny jest głównie charakter a wygląd i zachowanie, sposób ubierania ma tylko takie znaczenie że pomaga poznać jaki masz charakter. Ale to tylko moje poglądy nie wiem jak reszta panów na to patrzy

Gość Ci co jeszcze szukają kobiety
to patrzą wyłącznie na wygląd (i zaczynam co raz bardziej rozumieć dlaczego)

Gość julka7vds
ja mowie o tych wartosciowych ludziach

Gość julka7vds
Ci co jeszcze szukają kobiety to patrzą wyłącznie na wygląd (i zaczynam co raz bardziej rozumieć dlaczego) to wytlumacz dlaczego

Gość julka7vds
Anonimowo123654 czyli szczuple i przecietne z wygladu

Gość julka7vds
ja sie ubieram w swoim stylu ktory odpowiada mojej pasji i nie zwracam uwagi na to ze mezczyznom sie to nie podoba, bo wiekszosc lubi kobiety w obcislych ciuszkach i na obcasie jak zauwazylam

Gość Anonimowo123654
julka7vds - nie koniecznie szczupła, może być normalnej postury nawet te boczki nie przeszkadzają ale raziła by mnie sytuacja w której potencjalna dziewczyna ważyła by więcej ode mnie. Jeżeli chodzi o ubiór to akurat wszystko były przykład a nie wnikam jaki to styl i każdemu podoba się inny ja mogę napisać ze mi się podoba u kobiety żakiet i rajstopy co nie znaczy że innemu to się będzie podobać. A obcisłe wymodelowane są rozchwytywane nie dlatego że są wybitnie piękne ponętne i każdy chcę spędzić z nimi życie. Tylko każdemu facetowi kojarzy się z plakietką "Weź mnie tu i teraz". Faceci myślą jajami nie da się tego ukryć, można to nawet często zobaczyć na tym forum po niektórych wypowiedziach :P Tych co sami potrafią podejmować decyzję bez pomocy swojego małego różowego przyjaciela ;) jest niewielu może to efekt dzisiejszych czasów

Anonimowo123654 - Mowisz o marginesie spolecznym gdzie najwieksi przegrancy slinia sie na widok byle landryny.. Kogo obchodza Ci pseudofaceci i pseudokobiety?

Najważniejszy jest wygląd chyba że kobieta ma coś co mogło by być lepszym atutem - pieniądze, znajomości, ponętną koleżankę ;)

oczywiscie ze patrzymy na charakter ale pierwsza rzecza ktora nas przyciaga to jednak wyglad..kobiety ktore najbardziej sie mezczyzna podobaja to szczuple z dlugimi wlosami

Gość julka7vds
Anonimowo123654 napisz cos o stylu i ubiorze oraz o cechach charakteru, chetnie Cie poslucham

Gość Anonimowo123654
tymon84 - Akurat ja mam prostą metodę na życie a mianowicie " Król może być tylko jeden" co jak co ale wolę mieć kontrole nad swoim własnym ciałem a niż być jego niewolnikiem.

Gość julka7vds
powiedzcie co te kobiety ktore nigdy wam sie nie nudza maja takiego w sobie? bo mysle ze przecietna kobieta potrafi sie szybko znudzic

Gość Anonimowo123654
julka7vds - ehhh co ja mogę ci napisać, nie znam wszystkich facetów w Polsce i nie znam ich gustów. Polecam ci na własną rękę poszukać jaki ubiór świadczy o jakim charakterze jest pełno artykułów w internecie, wymienienie wszystkiego zajęło by mi miesiąc :P Nie wiem jaka jest twoja grupa docelowa. Zanim zaczniesz rozmawiać z jakimś facetem on najpierw zmierzy cię wzrokiem i przypisze ci jakąś osobowość która nie koniecznie musi się zgadzać z twoją własną. PS. nie znam się zbytnio na modzie, mogę ci jedynie powiedzieć o mi się podoba ale raczej nie na wiele ci się to przyda :P

Gość julka7vds
cala encyklopedia jak juz weszlismy na takie tematy, mysle ze ktos madrze to napisal Jest taki stereotyp, że mężczyźni pragną głównie pięknych kobiet. To prawda ale nie do końca. Prof Davis Buss twierdzi, że innymi kryteriami kierują się mężczyźni, gdy wybierają kobietę na krótki romans a inaczej dokonują wyboru, gdy myślą o głębszej relacji. Przy wyborze partnerki życiowej, istotne jest czy kobieta jest inteligentna czy nie. Im wyższe ma mężczyzna wykształcenie, tym bardziej jest to dla niego ważne. Jak twierdzi prof Buss, chodzi tutaj o możliwość rozmowy oraz o to, że partnerka reprezentuje go w towarzystwie. Mężczyźni nie lubią też zbyt uległych kobiet.Życie z taką partnerką jest początkowo fajne ale później nudzi się, nie ma wlasnej osobowosci, mężczyźni lubią wyzwania. Świetnie czują się, gdy trzeba walczyć i rywalizować, a kobieta zbyt uległa nie stanowi dla nich wyzwania. Mężczyźni nie lubią kobiet, które dla nich się poświęcają. Takie kobiety, są później niezadowolone i wypominają, z czego zrezygnowały w imię związku. Mężczyźni nie lubią kobiet, które z nimi rywalizują

Gość julka7vds
pisz, ja slucham

Gość Anonimowo123654
Z tymi badaniami profesorów to jest tak ze przyjmują tylko jeden schemat. Ale są różne typy mężczyzn jest typ obserwatora czyli bierny, jest w typ wojowniczy typ dawcy każdy i jeszcze masa innych z nich kieruje się innymi kryteriami. Ja na przykład jestem typem opiekuńczym najlepiej czuję się w związku w którym trzymam inicjatywę, w którym kobieta jest pod moimi skrzydłami że tak powiem dlatego z moją dobrze mi się układa i tu już jest ten myk że jest uległa ale dobrze czuję się w tej relacji. Inny typ faceta może lubić z kolei uwielbiac rywalizację nawet w związku są pary które rywalizują ze sobą w życiu zawodowym ale dobrze dogadują się w rodzinnym. Jeden z moich przyjaciół ma zupełnie odwrotne spojrzenie woli by to kobieta trzymała pałeczkę, nie lubi przejmować inicjatywy. Nie ma uniwersalnego środka jedyne co mogę ci doradzić czego większość mężczyzn nie znosi to kobiety która jest wszech uzdolniona i nie daje mu żadnych możliwości by mógł się czymś wykazać.

Gość julka7vds
samiec alfa? nie napisales jeszcze co Ci sie podoba jesli chodzi o mode

Gość julka7vds
pozwolilabym facetowi rzadzic w zwiazku, tylko wtedy jesli bylby inteligentniejszy ode mnie

Gość Anonimowo123654
widzę że nie odpuścisz :P Na Zima/jesień - obowiązkowo kozaki długie najlepiej do kolan, spodnie dżinsowe i płaszcz krótki najlepiej brązowy albo kurtka z futerkiem (coś w podobie do mody rosyjskiej) i na zakończenie szalik zarzucony częściowo na plecy. Wiosna - najlepiej szpilki, i długa sukienka poniżej kolan byle nie obcisła luźna I latem to najlepiej szpili albo najki, dżinsowe spodnie czarne, bluzeczka różowa albo niebieska i na to czarna skórzana kurtka. Ciężko mi określić gust bo nie każda dziewczyna dobrze wygląda w takiej kompozycji. A no i oczywiście długie włosy minimum do ramion rozpuszczone naturalne bez żadnych prostownic.

Gość julka7vds
a wysokie kobiety tez szpilki?

Gość Anonimowo123654
Zależy jak wysokie :P Ja tam kompleksu nie mam jak kobieta jest ode mnie wyższa i o ile jej to nie przeszkadza to czemu nie