Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czikiczikicziki

zdjęcia ze smoleńska

Polecane posty

Gość czikiczikicziki

Podobno gdzieś w necie są jakieś zdjęcia z katastrofy smoleńskiej? Na jakimś rosyjskim forum... może ktoś wie gdzie?

Gość marcelincia3qrrt
jest o tym pełno tematow... wejdz i poszukaj :-O

Gość pijak spec
nie zważajmy na pogodę

Gość pijak spec
a zaginie nasza narodowa duma

Gość maniana 11
ładna zadyma była, jednej posłance biustonosz rozerwało innemu skarpetki zerwało

Już dawno są te zdjęcia,wczoraj też ludzie dawali linki.Nie wiem po co oglądać te straszne zdjęcia..Ciała mocno pokiereszowane,pourywane głowy,nogi,ręce..Współczuję rodzinom :(

Gość maniana 11
co sie dziwić ludziom mnie się w głowie nie mieści, po co same rodziny żądają ekshumacji?? i przyglądają się temu? żeby sprawdzić, zdjęcia porobić, popłakać..

Gość do smierc
po chuj wklejasz tego linka? Wez mi powiedz kreci cie to? Jakas jestes niewyzyta pod tym wzgledem?

nie wiesz po co to oglądać... z ciekawości. Mnie to kompletnie nie rusza. Ale to prawda wspolczuje tez rodzinom choc nie wydaje mi sie by mieli zamiar to obejrzec.

dla mnie ten link to jak link do maseczki ogórkowej na twarz. Śmierć jest normalna. I to co człowiek ma w środku też. Niczego dziwnego dla mnie tu nie ma, czego bym nie znała. Dla mnie to nie jest odrzucające, tak samo jak dla strażaka czy kierowcy karetki. Nie chcesz to nie klikaj w czym masz problem. Dałam zainteresowanym. Nikogo nie zmuszam do oglądania.

Gość gxzmcnv
Tam już nie ma zdjęć Kaczyńskiego i dobrze

Gość Marianna56
Sensacja że wkleiła linka.Kurde on jest dostępny na co drugiej stronie

Gość ja pier..............
ty obrzydliwo ku r wo przestan w koncu wklejac te linki, ty tez zdechniesz, pamietaj o tym

Gość Marianna56
Są zdjęcia Kaczyńskiego. Przed chwilą sprawdzałam

Gość ja pier..............
np. ty jestes bardziej obrzydliwa ty wstretna hieno

Gość maniana 11
a kim jest ta naga kobieta?

Mnie tez to nie rusza.Widziałam dużo gorsze rzeczy i to nie na zdjęciach..Jednak współczuję rodzinom,że każdy może oglądać te zdjęcia.Ludzie ułożeni jak jakieś świnie w rzeźni za przeproszeniem.W błocie,zmasakrowani.To jest okropne a nie jakieś rany,czy flaki za przeproszeniem.

Gość tegoroczna maturzystka...
Nie zamierzam nawet wchodzic w te linki, a juz na pewno nie po to by zobaczyć zdj rozszarpanej nagiej kobiety. Jestescie strasznie prymitywni, gdyby wasza matka siostra żona została sfotografowana martwa naga po jakims wypadku, chcielibyście by ogladali to zdj inni ludzie? szok jak bardzo nisko upadliscie.

Gość maniana 11
niektórzy pracują w prosektorium i to ich nie rusza

Gość jdhchxbc
obejrzałam kilka zdjęc, tego ciała w trumnie nie byłam już w stanie bo zrobiło mi się słabo.. nie wiem czy to prezydent czy nie, widziałam te ciała na foliach - jeszcze jakos w miarę wyglądaly, bo miały nogi, ale jedno ciało mialo tak wygieta reke ze na bank wyłamana ze stawu.. okropne zdjęcia.. :O

Gość wszyscy jesteśmy z małp21
Ty czikiczikicziki !!! A chciałąbyś , aby ludzie na forach przesyłali sobie linki z porozrywanymi ciałami twoich rodziców?? albo dzieci?? Debilu jeden!! Wstyd...Wstyd, że tacy ludzie wogóle mieszkają w POLSCE.

Ja mój narzeczony zginął w wypadku ze swoja siostra to zdjęcia były dostepne na stronie z wypadkami.Były zdjęcia samochodu,jego,jego pourywanych rąk,jego siostry..Dlatego wiem jak się czuja teraz bliscy tych ofiar :(.Takie rzeczy dzieją się każdego dnia.

Gość wszyscy jesteśmy z małp21
No to sobie teraz wyobraź jak czują się bliscy ofiar.. KIedy widzą, jak w całym kraju ludzie jak hieny polują na zdięcia z tej masakry aby sobie pooglądac kawałki ciał.... Na Google, na forach sobie przesyłają linki i zdięcia. to kpina!! nie rozumiem jak moderator tej strony na to wogóle pozwala.

Gość maniana 11
ale tu przykładnie czyszczą forum