Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmm3333

spodnie z ciucholandu

Polecane posty

Gość mmm3333

Kupiłam w ciucholandzie spodnie, dżinsy firmy Diesel. I wiecie o? Te spodnie są idealne, chociaż używane, po prostu niebo a ziemia w porównaniu do zwykłych spodni ze sklepu, w których kupowałam dżinsy, jestem w szoku. Leżą idealnie, nie są wysokie w talii, takie idealne biodrówki, ale nie za niskie, nie potrzebuję do nich paska, bo nie zjeżdżają, jestem zachwycona. Jednak co marka to marka, czy jest ktoś kto to potwierdzi? mam spodnie z reserved, camaieau, itp., jene od chińczyka - dziadostwo

Gość a co mi tam!
ja mam spodnie gap za 12 zl i bez porównania do tych z sieciówek

Gość asbis
jak można zakładać portki do których ktoś sikał w nogawki ?

Gość gtrhgtrhtr
to pomyśl że wcześniej chodziła w nich zarośnięta Niemra która nie myła cipy i miała wszy łonowe.

Gość ja z narzeczonym stosujemy
no juz nie przesadzajcie! lumpy z ciucha sa ok :)

Gość bjdnbjvnhjdnvdsvsd
a pomysl że osoba ktora wczesniej uzytkowała te twoje diesely posrała się w gacie albo okres jej przeciekł.... masakra. jak wy mozecie chodzic w uzywanych ciuchach. moze sobie jeszcze majtki uzywane kupcie

Ludzie czemu wy popadacie w takie skrajności? Równie dobrze można powiedzieć jak możesz kupować mięso w sklepie jak tam je dotyka Pani która chwile wcześniej była w wc i nie umyła rąk? Nie mówiąc już jak wygląda produkcja chleba i ciast np. ...

nie kupujecie w takich sklepach - wasz wybór i spoko. Po co się wypowiadać jak się nie ma nic do powiedzenia?

Gość a ciuchy ze sklepow
przeciez je tez ktos przymierza - i czesto jest to tez ktos zaszczany i brudny :D pomyslcie o tym idac nastepnym razem do przymierzalni z nowym ciuchemw sklepie :)

Gość a ciuchy ze sklepow
przeciez je tez ktos przymierza - i czesto jest to tez ktos zaszczany i brudny :D pomyslcie o tym idac nastepnym razem do przymierzalni z nowym ciuchemw sklepie :)

Gość tak sie zastanawiam i ....
Wcześniej kupiłaś jeansy w Reserved, Camaieau nawet u chińczyka. A może należało kupić w Dieslu.