Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kasiuuula:)

Pilne apteka 7 na 7

Polecane posty

Go艣膰 kasiuuula:)

Czy kto艣 mo偶e robi艂 zakupy w wy偶ej wymienionej aptece? Pytam poniewa偶 ja robi艂am i min膮艂 ju偶 ponad tydzie艅 i cisza. Nie ma przesy艂ki, telefon贸w nie odbieraj膮, na maila nie odpisuj膮. Chc臋 wiedzie膰 czy mo偶e przypadkiem nie zosta艂am oszukana.......:( Prosz臋 o odpowiedzi os贸b maj膮cych jakie艣 info o tej firmie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ania600
mam ten sam problem czy mozesz mi pom贸c ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pruma
Czy wiadomo co艣 w sprawie tej apteki? Wyja艣ni艂o si臋 co艣? A mo偶e uda艂o Wam si臋 jako艣 z nimi skontaktowa膰? Prosz臋 o info. Dzi臋ki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lionx
Witam. R贸wnie偶 zrobi艂em zakupy w aptece 7 na 7. Niestety zosta艂em oszukany. Wp艂aci艂em kas臋 za towar. A towaru niestety po dzie艅 dzisiejszy nie otrzyma艂em. Pisa艂em maile, dzwoni艂em - brak jakiegokolwiek kontaktu. B臋d臋 zg艂asza艂 spraw臋 na Policj臋. Czy kto艣 z internat贸w te偶 zosta艂 oszukany?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pruma
Witam, do mnie w ko艅cu (r贸wno po tygodniu od zam贸wienia i wp艂aty) dotar艂a przesy艂ka. Kontakt z t膮 firm膮 ZEROWY. Znalaz艂am kilka r贸偶nych telefon贸w, nawet stacjonarny do apteki, ale 偶adnego numeru nie odbieraj膮. Wydaje mi si臋, 偶e nie s膮 to oszu艣ci, tylko nie radz膮 sobie z komunikacj膮 z klientem. S膮 nawet na Allegro i nie maj膮 zbyt du偶o negatywnych komentarzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lionx
Witam. Jest odzew od firmy. Otrzyma艂em odpowiedz na maila, 偶e towaru nie ma i nie b臋dzie. Kas臋 zwr贸cili. Jest ok. Szkoda, 偶e apteka nie wspomnia艂a o tym fakcie wcze艣niej, niepotrzebnie z tym zwleka艂a. Przez brak kontaktu, straci艂em zaufanie do sprzedawcy. A dla mnie liczy si臋 nie tylko cena oferowanych towar贸w, ale r贸wnie偶 czas dostawy i kontakt. Sprawa zamkni臋ta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elavia
ja te偶 zam贸wi艂am czekam ju偶 9 dni i nie ma 偶adnej odpowiedzi nawet telefon贸w ode mnie nie odbieraj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ireneczka
Witam.Zam贸wi艂am leki na odchudzanie ale za pobraniem .Przesy艂ka przysz艂a za 2 dni .Ja jestem zadowolona.Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Banda z艂odziei i oszust贸w. Zam贸wi艂am towar za oko艂o 350 z艂. Ponad dwa tygodnie nie umia艂am skontaktowa膰 si臋 z w艂a艣cicielem. Nie odbierali telefon贸w, na maile nie odpisywali. Dopiero sms z gro藕b膮 powiadomienia policji odni贸s艂 skutek. W艂a艣ciciel oddzwoni艂 i powiedzia艂, 偶e paczka b臋dzie jutro. Owszem przysz艂a, ale brakowa艂o sporo rzeczy. ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja r贸wnie偶 zrobi艂am zam贸wienie na kwot臋 oko艂o 250 z艂 30.07.2013 oczywi艣cie przes艂a艂am kas臋 na ich konto, a towaru do dnia dzisiejszego jeszcze nie otrzyma艂am, 05.08.2013 po wys艂aniu maila ''co z realizacj膮 mojego zam贸wienia ?'' otrzyma艂am odpowiedz, ze towar w艂a艣nie zosta艂 wys艂any, jednak do dzi艣 nie dotar艂, telefonu nikt nie odbiera, a na pro艣b臋 z podaniem mi numeru nadania przesy艂ki nikt od 2 dni nie odpowiada . Bardzo nierzetelna firma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lew 17
Witam. Mam podobny problem. Ot贸偶 z艂o偶y艂em zam贸wienie i wp艂aci艂em na ich konto ponad 250 z艂 06. 08. 2013 r. i do dnia dzisiejszego brak towaru . 7 sierpnia dosta艂em @,z info, 偶e przesy艂ka b臋dzie wys艂ana w ci膮gu 24 godzin i do dnia dzisiejszego zero kontaktu i towaru Pisa艂em maila i nic. Chcia艂em rozpocz膮膰 sp贸r na Allegro, ale nie mo偶na, bo wyskakuje informacja, 偶e zakupu dokona艂em ponad 60 dni temu.Napisa艂em do Allegro i dalej nic. Pozostaje mi chyba zg艂osi膰 spraw臋 na Policj臋. A czy kto艣 z Was ju偶 dosta艂 towar albo zwrot kasy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰 E
Ja te偶 mam problem.. Prawie tydzie艅 temu zam贸wi艂am 偶el w tej aptece, do wczoraj by艂 zerowy kontakt, napisa艂am raz lub dwa razy bo wierzy艂am, 偶e przecie偶 nie oszukaj膮 mnie, 偶e wiedz膮, 偶e mog膮 by膰 z tego konsekwencje... Ale wesz艂am wczoraj na poczt臋 i wiadomo艣膰 z apteki, 偶e ju偶 b臋d膮 wysy艂a膰 przesy艂k臋.. Chcia艂abym si臋 zapyta膰 czy mam si臋 czym martwi膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, dokona艂am wpisu 09.08.2013, uda艂o mi si臋 skontaktowa膰 z kim艣 telefonicznie z tej apteki, przeproszono mnie za zw艂ok臋 w wysy艂ce zam贸wienia i obiecano, 偶e przesy艂ka zostanie niezw艂ocznie nadana. Wcze艣niej wys艂a艂am maila, 偶e je艣li nie skontaktuj膮 si臋 ze mn膮 telefonicznie lub elektronicznie w ci膮gu 3 dni roboczych to zg艂aszam spraw臋 na policje. Poskutkowa艂o przesy艂ka dotar艂a ekspresowo bo ju偶 13.08.2013 dosta艂am towar do domu , nawet ze sporym gratisem, bo dodatkow膮 puszk膮 mleka dla niemowl膮t o warto艣ci 40 z艂. Dalej b臋d臋 tam zamawia膰, ale p艂aci膰 b臋d臋 dopiero przy odbiorze. To nie s膮 moim zdaniem oszu艣ci, ale kiepsko radz膮 sobie z organizacj膮. Dzwo艅cie, piszcie i dopominajcie si臋 o swoje jestem pewna, 偶e w ko艅cu dostaniecie zam贸wiony towar

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam ten sam problem, zero komunikacji z ich strony, czekam na zam贸wiony i zap艂acony towar od ponad dw贸ch tygodni!!!Nie odbieraj膮 telefon贸w, zero kontaktu. W艂a艣nie mam zamiar napisa膰 maila, je偶eli nie b臋dzie odzewu, zg艂aszam spraw臋 na policj臋. Dla innych ch臋tnych klient贸w: lepiej nie korzysta膰 z us艂ug tych os贸b!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
r贸wnie偶 zam贸wi艂am towar i go nie otrzyma艂am a min膮艂 ju偶 tydzie艅. Nie odpisuj膮 na maile i nie odbieraj telefonu... z przeczytanych post贸w widz臋 偶e nic si臋 nie zmieni艂o!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek28
dok艂adnie tydzie艅 temu zam贸wi艂em par臋 rzeczy w aptece, jakie艣 3 dni temu napisa艂em e-mail z pytanie co si臋 dzieje z zam贸wieniem i brak jakiegokolwiek odzewu. Mo偶e to przez okres przed艣wi膮teczny i koniec roku, poczekam jeszcze z dwa dni i b臋d臋 ponownie interweniowa艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zam贸wi艂am 4 opakowania leku, po paru dniach dosta艂am e-maila, 偶e w dniu 03,01,2014 zam贸wienie zosta艂o wys艂ane, tak jak chcia艂am za pobraniem za 4 opakowania z przesy艂k膮. Po tygodniu odebra艂am przesy艂k臋 wys艂an膮 07.01.2014 z 1 opakowaniem leku....Po moich telefonach (nikt nie odbiera) e-mailach, 艂askawie dzisiaj Pan Piotr Krawczyk (tak si臋 podpisa艂a) napisa艂 e-maila z informacj膮, 偶e nie maj膮 ju偶 zam贸wionego leku i dlatego wys艂ali 1 opakowanie....偶enuj膮ce...na zasadzie - we藕 co jest i nie marud藕...Nie te czasy Panie Piotrze, nie te czasy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie odpowiadaj膮 na maile, nie odbieraj膮 telefonu. Pieni膮dze wp艂aci艂am w ub. tygodniu. Poczekam do ko艅ca tego tyg. i p贸jd臋 na Policj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lucy z psem
Zam贸wi艂am leki i nic,czeka艂am na odzew ale to nie nast膮pi艂o wiec zadzwoni艂am pod podany mi w mailu numer telefonu i tez nic,jednak dzwoni艂am tak d艂ugo a偶 odebra艂a pani ,kt贸ra stwierdzi艂a ze ona nie zajmuje sie przesylkami( po co podano mi ten numer?)i ze do mnie oddzwonia , czeka艂am i nic wiec wyszykalam jeszcze jeden numer tel i zadzwoni艂am ,oczywi艣cie nikt nie odbiera lub tel nie dzia艂a,jednak z czasem dosta艂am smsa ze przesy艂ka b臋dzie wys艂ana,zadzwoni艂am z zapytaniem czy aby na pewno bo oni dziwnie sie zachowuj膮,niby ma by膰 szybko wys艂ana ,zobaczymy,ca艂e szcz臋艣cie ,ze wzi臋艂am przesy艂k臋 za pobraniem,inaczej nie wiem czy w og贸le jeszcze by ze mn膮 rozmawiali.Bardzo niepowa偶ne podej艣cie do klienta wr臋cz mo偶na ich posadzi膰 o to,ze ta apteka jest fikcyjna.Zero normalnego kontaktu ,juz nigdy nie skorzystam z ich us艂ug.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lucy z psem
Po przeczytaniu tego wszystkiego i jeszcze na innych stronach tez samych negatywnych opinii wycofa艂am zamowienie,nawet nie zale偶y im na tym aby co艣 zmieni膰 czy uzyska膰 dobr膮 opini臋 klienta,po prostu nie to nie i spadaj.Pan nie by艂 zainteresowany moimi uwagami.lek musz臋 mie膰 jak najszybciej a nie b臋d臋 czeka膰 bo my艣le ze mnie tylko zawodz膮,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ta Apteka to HORRRORRRR nie radz臋 nikomu sk艂ada膰 tam zam贸wienia, 7.01. kupi艂am leki na kwot臋 70 z艂 zap艂aci艂am i czeka艂am, 15.01. dosta艂am informacj臋 "towar wys艂ano" i do dzisiaj nie mam przesy艂ki, ani numeru nadania, aby sprawdzi膰 co z ni膮 si臋 dzieje. Apteka nie odpowiada na maile i nie odbiera telefon贸w, mam zamiar zg艂osi膰 ich do Skarb贸wki i na Policj臋. To chyba jaka艣 APTEKA WIDMO.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam.Jestem zadowolona z zakup贸w.Przeczyta艂am opinie na forum oraz na allegro, bo tam apteka te偶 sprzedaje i wi臋kszo艣膰 kupuj膮cych jest zadowolona. Obawia艂am si臋 waszych do艣wiadcze艅 ale apteka ma atrakcyjne ceny. Nie mam 偶adnych zastrze偶e艅. Zam贸wi艂am towar 17.01.2014 /pi膮tek/, zap艂aci艂am przelewem na konto. Dosta艂am maila, 偶e przyj臋to zam贸wienie. We wtorek 21.01. nast臋pnego maila, 偶e towar wys艂ano. Dzisiaj 23.01.2014 w艂a艣nie odebra艂am paczk臋 od listonosza -ekonomiczn膮. Wszystko zgodne z zam贸wieniem jest sz贸sta doba.Paczka do Wroc艂awia.POLECAM !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Te偶 go艣膰
Co do ostatniej wypowiedzi to sadze ze napisa艂a ja sobie sama apteka ,szczeg贸lnie,ze ostatnio rozmawaia艂am z panem (nazwisko nieznane)z tej偶e apteki,ze maja bardzo z艂e opinie w internecie,..a ceny jak sie okazuje podobne w aptekach stacjonarnych bo trzeba jeszcze wzi膮膰 pod uwag臋 cen臋 przesy艂ki ,wa偶ny jest tez czas oczekiwania,normalnie wszyscy wysy艂aj膮 towar na drugi dzie艅 b膮d藕 tego samego dnia zale偶y od godziny z艂o偶enia zam贸wienia,szybciej przyjleci co艣 z Australii ni偶 z tej apteki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Te偶 go艣膰
Je艣li cho膰 jedna osoba zosta艂a oszukana a jak sie okazuje jest ich wi臋cej to nigdy niewiadomo na kogo trafi,brak zaufania to ogromny minus,nie widz臋 tez powodu aby sobie serwowa膰 niepotrzebne stresy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 filadelfia
Czekam na towar kontakt zerowy . Najgorsza apteka internetowa ! Nie polecam.

Udost臋pnij ten post

Apteka aptece nie r贸wna, mnie nigdy nie zawiod艂a wapteka pl - kontakt telefoniczny jest jak oko w oko z farmaceut膮 (doradzaj膮, pomagaj膮), dok艂adnie wiesz, co si臋 dzieje z Twoj膮 paczk膮, a je艣li jeste艣 z Sieradza to mo偶esz odebra膰 przesy艂k臋 osobi艣cie. I taniej ni偶 w "normalnej aptece".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tracz
Apteka jak najbardziej godna polecenia. Ja z艂o偶y艂am zapotrzebowanie wieczorem 29 kwietnia- przesy艂ka pobraniowa priorytetowa- wymaga potwierdzenia po przes艂aniu linku. Po drodze d艂ugi majowy weekend a mimo to dzi艣 6 maja paczka ju偶 jest- kompletna z kilkoma gratisami. Uprzedzam niekt贸rych- nie jestem pracownikiem tej apteki tylko zwyk艂ym klientem z odleg艂ego wojew贸dztwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie polecam, totalnie nieodpowiedzialni. Czekam na zam贸wienie drugi tydzie艅, po 2 telefonach - inf - paczka zosta艂a wys艂ana - potem okazuje si臋, 偶e jednak jej nie wys艂ali. Maj膮 wys艂a膰 13 - wys艂ali ostatecznie 15 - tez po telefonach. Na przesy艂k臋 czekam i nie wiem co w niej b臋dzie, towar zam贸wi艂am za 70z艂 - piechot膮 nie chodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mia艂am ten sam problem, mimo to oddzwonili do mnie, dosta艂am przesy艂k臋 po 5 dniach, ale co z tego jak 3 miesi膮ce wa偶ne to co zam贸wi艂am :/ Na stronie nie by艂o nic na ten temat! A kontakt rzeczywi艣cie kiepski. Nigdy ju偶 tam nie zam贸wi臋. Jacy艣 niepowa偶ni ludzie!!! Z czystym sumieniem mog臋 poleci膰 aptek臋 GEMINI, akurat to co zamawialam, sko艅czy艂o sie w tej aptece, dlatego skorzysta艂am z 7 na 7 i naprawd臋 nigdy wi臋cej!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dlatego ja nie korzystam z aptek online. Nigdy nie wiadomo na co/kogo sie trafi. Ja chodze do sprawdzonej apteki gniedziejko http://www.aptekapultusk.pl/ ktora jest dobrze zaopatrzona i ma fajne ceny. Wole nie ryzykowac bo w koncu chodzi o leki i nigdy nie wiadomo co ci w

Udost臋pnij ten post