Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Moja znajoma zwiazala sie a Arabem, wiec ja..! nasza rozmowa z facebooka!

Polecane posty

no niestety, chyba byla juz dlugo, ale dzis zobaczylem jej fote z Arabem na profilowanym. taka tam na czesc, mieszka w holandii obecnie.juz mnie usunela z fb haha zobaczcie co mi pisala ;) - No zobaczyłes zdjęcie z Opalonym chlopakiem, i już wielki ekspert. -Co ty możesz wiedzieć o moim związku? -Co ty kurwa znasz mojego faceta? Spedziles z nim godzinę? -Idź lepiej dopinguj wojewódzkiemu -Gowno zobaczyłes, gowno wiesz, gownem jesteś. Nie rozmawiam z czymś takim więc nie pisz do mnie!

Ojej nie martw się, na pewno jeszcze kiedyś kogoś dodasz na fb i luka po znajomej się wypelni.

bo pewnie jej cep nawypisywał głupot, kolejny uprzedzony. dziewczyna ma racje, nie znasz go, wiec stul jape i zajmij sie swoim zyciem

Gość Ludzie maja z glowa
Jak Polka to tylko z Polakiem ;) glupi cep.

Gość murrando
bardzo dobrze ci napisala dresiarzu

Gość abcdefg....
a po co to tutaj piszesz?: P Trzeba było napisać co Ty głupiego napisałeś do niej. To tylko Twoja znajoma więc co się tak przejmujesz? Jej sprawa.

Gość ratuj ją będzie ją napierdalał
tak będzie

Gość nihibvifdbi
Ale ty jestes chamem.

Gość bskdhdjbdj
Marcin? Typowy polski marcin z dużą głową. :D

Gość bskdhdjbdj
"Gowno zobaczyłes,gowno wiesz, gownem jesteś." TO JEST CYTAT ROKU :)

Gość Jakże by było :)
Podobno każdy Marcin to cham, prostak, pijak i damski bokser. Widać to rownież po tym całym Wertypie :)

przeciez to nie jest twoja sprawa, po co sie wtracasz? to takie typowo polskie wpierdalac sie z butami w czyjes zycie..

Gość kleszzczorrr
współczuje jej że dała się wyprowadzić z rownowagi komuś takiemu prymitywnemu jak ty. zniżyła się do twojego poziomu...

sluchaj nie zycze sobie by w moim proilu byly jakies patologie. jak to zobaczylem po prostu sie wkurzylem, jakis arabus posuwa tepa dzide z poznania kur... ani nie wyglada, bo jak ciapak moze wygladac, ale pewnie znowu na kase poleciala jakas. to cos dostaje czesto taki socjal ze moga cwaniakowac. a ja musze zapie.... i jeszcze ku... nic z tego nie mam. mam tez jeszcze 1 co dawala czarnemu, a teraz ma dziecko z polakiem, ale ja zostawilem w spokoju.

i tak usunela konto wiec super czyn spoleczny, te ciapoki jak maja polki, to pozniej kaza im zalatwiac kolezanki dla jebanych kuzynow, ktorzy maja mordy takie same, bo to kazirodztwo jebane.

Gość Calyneczka
Jesteś jeb..ty. Co cię obchodzi komu ona d.. daje?! W ogóle twój rasizm jest szokujący. Że też takie bydlę jak ty po tej ziemi chodzi.

Gość naucz sie prostaku
poprawnie w języku polskim pisać, skoro tak jeżdzisz po kims kto sie związał z obcokrajowcem :O

niestety zycie jest takie ze zawsze trafi sie nedzny przypadek, nawet na jebanym fb musze patrzec i kontrolowac te kilka setek ludzi. ;) najleoszy byl kumpel ktory zjechal swoja byla za to ze jest z albancem ktory prowadzi pseudo polska knajpe w DE. oczywiscie do knajp brudasow nikt nie chodzi to podszywaja sie pod nasze. no i dal jej fote u siebie z mocnym opisem. dobrze ze u nas nie widac polek z brudasami, a brudasy sa spokojne i wieczorami nie chodza. to dzieki takim jak ja.

Gość Picza 1234 4321
Takim jak ty? Zapewniam cię, ze jakbyś stanął twarzą w twarz z moim mężem ( 190 cm wzrostu i 115 kg wagi ) to byś spierdalał w połszpagatach :) A to dziewczę na facebooku to nie twoja znajoma. Jestem pewna, zes ja po prostu jakoś znalazł przez przypadek, zobaczyłeś, ze ma na profilowym zdjęcie z Arabem i pusciles jej pmke mieczaku :) A ona nie usunęła konta, tylko cię zablokowała, dlatego nie możesz już do niej nic pisac. Trzeba mieć troszkę mózgu, żeby zrozumieć ze ktoś ma głęboko w dupie, co jakiś tam Polaczek o wiejskim imieniu Marcin myśli na temat Polek z obcokrsjowcami. A ty dalej zapierniczaj w fabryce palety przerzucac a i tak nic nie wyrwiesz, Marcinku :D :D

Gość prawik91wersja ulepszona
za chwile nasze rodaczki zaleja nas tym arabskim gównem, niech sie puszczaja dalej, wiecej islamu :D

Gość eliza_z_polnej_łąki
ludzie wy łykacie takie tanie prowokacje gdyby tak bardzo wierzyl w to co robi to by tutaj wstawił swojego fajsbooka i tej laski z całym imieniem i nazwiskiem i sie nie chował

Gość Dżennifer
zgadzam sie z prezesem(tym razem ) polki za granica ku*rwia sie z kim popadnie,,,

a niech sie kurwia, kogo to obchodzi? prezes powinienes wyluzowac bo niepotrzebnie sie wkurwiasz czyms czego i tak nie zmienisz.

Gość Mega jasno
Wiecie co? Wkurwia mnie już to wasze chore gadanie! Jakie puszczanie? Jakie kurwienie sie? To ze mam męża z Indii, to znaczy ze sie puszczam?? Bo jakbym miała Polaka to byłoby w porządku? Weźcie dorosnijcie rasisci i rasistki. Są takie związki mieszane którym naprawdę sie udało i żyją ze sobą od wielu lat. Kogo to kurwa boli, ze mój mąż nie Polak? Byłam wcześniej w dwóch poważnych związkach z Polakami. Nie wyszło. Trudno. Nie mówię o nich źle. Życzę im dobrze. Związki sie rozpadły a ja poznałam mężczyznę z Indii, zakochalam sie i po aż 6 latach wzięliśmy ślub. Zreszta nie mam zamiaru sie tłumaczyć, wiadomo ze nie poślubiłabym złego mężczyzny. Wy jesteście jacyś chorzy, skąd tyle zawiści i rasizmu w was?

ty tepa kur... przeciez wszystko zamazalem, moge ci pokazac, ze data jest z dzis. tylko imioma sa. a profil jest usuniety calkowicie. na pewno jakies kurwy jeszcze mam tam, bo masa jest za granica, ale nie afuszuja sie z tym. ja na necie duzo siedze i moje fb jest rozwiniete, mam mase osob u siebie.

Gość poaaaaaaaaaaa
do Mega jasno - oczywiscie, ze sie nie musisz tlumaczyc, najlepiej nie czytaj nawet tych wszystkich rasistowskich postow obrazajacych Ciebie i Twoja ukochana osobe. Niestety internet to gownopotok i ludzie pokazuja sie tutaj z jak najgorszej strony dajac upust swojej nienawisci, pogardzie itp. Latwo jest pluc na ludzi, ktorych sie nie zna i nie widzi. W prawdziwym zyciu taki prezes to nieuk i dresiarz pracujacy w jakiejs tam fabryce czy magazynie, ledwie dukajacy po angielsku i tak naprawde jest niczym w porownaniu do ludzi wszelkich ras i narodowosci wyedukowanych, zarabiajacych dobre pieniadze i po prostu z innej bajki. Nie ma sie niczym pochwalic wiec sie chwali tym, ze jest bialy.