Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tysia99

13 lat i skrzepy krwi.

Polecane posty

Gość Tysia99

Witam, od 2 lat miesiączkuje. Na samym poczatku nie było żadnych problemów, miesiączki nie były regularne ale mniej wiecej w takich samych odstepach czasowych. Od prawie roku podczas miesiączki pojawiaja mi sie skrzepy krwi, troche sie martwie bo jestem bardzo młoda a skrzepy są dość duże. Na poczatku były małe i miałam je rzadko, od kilku miesięcy robią sie coraz wieksze i jest ich coraz więcej przy każdej miesiączce. Wspominałam o tym mamie, nie olała sprawy ale powiedziała że nie mam sie zbytnio czym martwić i przejmować bo to normalne. Nie chce odrazu iść z tym do ginekologa, nie jestem jeszcze gotowa, mam 13 lat! Prosze powiedzcie czy wy tez macie ten problem i od jakiego czasu bo sie martwie (moje kolezanki nie mają tego problemu) P.S-Nie współzyje seksualnie i nie używam tamponów (i narazie nie zamierzam)

Gość wszystko jest możliwe.........
być moze taka Twoja uroda, niekoniecznie musi to oznaczać coś złego.

Gość fioletowaplastelina
na prawdę uważasz, że 13lat to za wcześnie na ginekologa? wiem, że się stresujesz, ale ja na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że byłam o 2 lata młodsza, jak byłam na pierwszej wizycie i jakoś żyję. moim zdaniem, jeżeli Cię to martwi, to powinnaś pójść na wizytę, ew. powiesz, że nie chcesz badania! a od samej rozmowy chyba nic Ci się nie stanie...