Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmarzylam się..

Ciekawe jak to jest być angelina jolie

Polecane posty

Gość rozmarzylam się..

albo inna ślicznotka.. eh rozmarzylam się..

Gość dominika, maturalna wawa
Joli śliczna nie jest, to wychudzona zylasta kobieta z karykaturalną twarzą :o ładna to jest Alba, a nie ten glonojad z zoperowanym nosem,polikami i ciul wie czym.,

Gość rozmarzylam się..
To nie wiem, kto tam jest ładny, ale ciekawe jak to jest być, wszyscy cię wszędzie zapraszają, chcą się z tobą kumplowac, zawsze ci pomogą w problemach i w ogóle masa przywileji :) :(

Gość prowdaaaaaaaaaaaaaaa
nie jest szczesliwa..maz ja zdradza. Pitt Depp niczym sie nie róznia zdradzaja nie szanuja swoich zon, vanessy tez nie

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqqqqqqqq
chuj z tym co sobie operowala badz nie, albo jak wyglada. ona szczesliwa z takim scierwem napewno nie jest bo z pewnoscia ja zdradza na lewo i prawo. przyjaciol szczerych rowniez nie posiadzie bo kazdy leci tylko na pieniadze i za te pieniadze zrobi wszystko, nawet poudaje oddana przyjaciolke. pocieszenie i szczescie ma jedynie w tych dzieciach, na ktore przelewa cala dobroc bo bierze nawet udzialy w rozmaitych kampaniach charytatywnych i wplaca ogromne sumy na dzieci z roznych regionow swiata.

Gość prowdaaaaaaaaaaaaaaa
to prawda.. maz ja zdradza, nie adoruje, nie prawi komplementów ma ja w dupie..pewnie kumple i rodzinka wazniejsi i now ekochanki w wieku jego córki. Nic nowego.. Nic tylko kobiecie współczuc jak i innym/ faceci w mediach są burakami z zachowania a wy sie podniecanie nie wiadomo czym, Pitt depp..na jedno kopyto. Nie szanują własnej zony/kobiety a nad cudzymi nadskakuja słowa nie powie bo nie daj Boze morde skrzywi..itp tfu..nic tylko zplunac a depp mieszka w polsce z patologią rodziną na sląsku i zatruwa innym zycie tym sie facet zajmuje.

Gość Minimglilminim
Jaki depp jaka Polska??