Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ergaa

studia dzienne a praca w pelnym wymiarze-pomocy do doswiadczonych

Polecane posty

Gość ergaa

siemka, skonczylam 1 kierunek i robie tylko do licencjatu drugi, na tym drugim jestem na 3 roku , wiec ostatnim i dostalam prace w biurze. czy mozliwe jest dogadac sie z wykladowcami, zeby nie chodzic na zajecia, a zaliczac jedynie co jakis czas na konsultacjach material? sprawa wyglada tak, ze prace mialabym od grudnia, zaraz sesja, a w nasteopnym semestrze mam 3 spotkania w tygodniu tylko, wiec szkoda mi przechodzic na zaoczne po prostu. slyszalam, ze ludzie roznie sie dogadywali z wkladowcami, ale nie znam konkretow. moze Wy cos pomozecie?

Gość lojezu
Tak my pomożemy. Drugi kierunek kończy sierota. Idź, zapytaj do dziekanatu, umów się z dziaknem ds studenckich. Matko i córko, co tu radzić, trzeba się dogadać, ale nie z kafeterią przecież. Jak one na te studia sie podostawały!

Gość ergaa
nie spinaj sie tak:) nie prosze o rozwiazanie mojego problemu, ale moze ktos byl w podobej sytuacji i cos doradzi, podpowie. pozdr;)

Gość ergaa
ale dzieki z apodpowiedz z tym dziekanem ds studenckich;)

Gość a co mi tam!
u mnie wyklady sa nieobowiazkowe, a jesli mialam jakies cwiczenia rano to przenioslam sie do grup popoludniowych, napoczatku mialam problem, wzielam ios i bez lipy wszystko (indywidualny tryb studiowania)