Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flawiana

pieluchy tetrowe

Polecane posty

Gość flawiana

czy któraś z mam używała tylko pieluch tetrowych? Jak sobie radziłyście? spodziewam sie drugiego dziecka i szczerze powiedziawszy przeraża mnie koszt pieluch typu pampers.zastanawiam sie czy tetrowe sa na prawdę bardziej ekonomiczne - trzeba mieć ich spory zapas, do tego pranie, prasowanie i czas na to wszystko. no i jeżeli dziecko pójdzie do żłobka (w wieku 1rok) to tetry chyba odpadają.

Gość mama 3miesięcznego malca
moim zdaniem tetra nie jest bardziej ekonomiczna. policz pranie (prąd, woda, detergenty), suszenie, prasowanie. O czasie na to poświęconym nie wspomnę. Ja uzywam dady z biedronki, opakowanie kosztuje koło 30zł i wystarcza na jakieś 10 dni, więc koszt niewielki.

zakup pieluch woda proszek twoja praca suszenie prasowanie - prad wyjdzie na to samo a masz pelne rece roboty dzis sa czasem takie promocje ze naprawde wart kupic duzo ilosc pampersow raz wydac sporo a potem miec spokoj ile ma twoje starsze dziecko? 20 lat? tez chowalas je na tetrze wiem ze to niby ekologiczne itd ale przeciez dziecko przesika tez ciuszki itd nie wiem moim zdaniem to sie w zaden sposob nie kalkuluje

Gość poszukaj nt pieluch
Wielorazowych. Ja dopiero zglebiam ten temat,wiec sie nie wypowiem,ale nie chce uzywac pampersow z innych wzgledow. Zostaje mi tetra i te pieluchy wielorazowe. Podobno sa dosc wygodne i latwiejsze w czyszczeniu,np.wkladow sie nie prasuje.