Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania2132131

Doradzcie mi cos....

Polecane posty

Gość Ania2132131

Spotykam sie w facetem 3 miesiace. Na poczatku on pisał czesto, teraz pisze rzadziej ( jeden , 2 smsy dziennie).Czasem jak sie go np o cos zapytam to potrafi mi odpisać na drugi dzien dopiero. Rozmawialam z nim o tym ,ale przyniosło to efekt na krotki czas. Wiec sie zdenerwowałam i wczoraj jak wieczorem napisał długiego smsa ,a potem napisał ,, spij słodko " nie odpisalam celowo nic. Chciałam żeby sie może postawił w mojej sytuacji skoro rozmowa nie pomaga. A rano mi napisał ,, czy przypadkiem nie za bardzo Ci marudze opowiadajac o mojej pracy?" A ja mu napisałam ,, Nie , nie opowiadasz za dużo ;) " i potem mu napisalam co tam u mnie i zapytałam co tam u niego i czy duzo ma pracy dzisiaj? i teraz nic nie odpisuje do teraz... To ma w ogole jakis sens?

Gość Ania2132131
czy jest nadziej że wyśle mi sms ? :( nie wiem co robić, bo jeden mi się oświadczył ale chyba odmówię bo czekam na sms od innego

Gość Ania2132131
21:27 oczywiscie podszyw

Gość taki pytacz jeden
chyba ma cie gdzieś ;/

Gość Ania2132131
No chyba tak :( boli mnie to ,ale co mam poradzic... jak jestem mila - zle . jak olewam - zle. jak rozmawiam też :(