Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vkacbsjcb

25000? I Ty robisz zakupy Biedronce?.......

Polecane posty

Gość vkacbsjcb

... Nie wierzę, ze ludzie z takimi dochodami robią zakuoy w Biedronce (Lidlu itp.) - tylko delikatesy! ...I dlaczego nie kupisz sobie lepszego auta? ...Już nikt w domu nie ma telewizorów kineskopwych? Wyrzuć tego grata - ma 20 lat i kup w koncu dużą plazmę! ...... Ku....wa! Czy Polacy to aż tacy debile, żeby nie móc zrozumieć, że można mieć pieniądze i zyc skromnie?

Gość bogaty przystojniak
mieć forse i żyć jak dziad? to nie dla mnie

Gość erwerewr
Polacy to bambry w większosci i plebs, większosc zyje od 1 do 1, i nie wyobrazają sobie, ze mozna mając kasę zyc skromnie

Gość ertu00
na zachodzie ludzie z wiekszymi dochodami robia zakupy w aldiku a co do lidla-wcale nie tani sklep a koncu te produkty wszedzie te same-placimy tylko za lepsze opakowanie,wystroj sklepu i pi pa pu w delikatesach i tym podobnych

Gość wredniucha3
czy to, że ma się kasę oznacza, że trzeba przepłacać za to samo w droższym sklepie???

Gość ewelinka z katowic
Ja lubie kupywać pierś z kurczaka w biedronce, bo tam jest zwazona i wiem ile zapłace, a w osiedlowym sklepie pociska mi takie wielkie ( a wie ze tylko ja i mały kot jemy) że płace prawie 14zł :o wiec kupuje w biedronce pierś z kurczaka..

Gość wredniucha3
a czym różni się mięso z Tesco od mięsa z Biedronki oprócz ceny?

Gość pinnnki
Wiekszość Polaków robi zakupy w niedrogich sklepach , bo musi. I stąd ich zdziwienie :) Oni nigdy nie uwierzą, ze można robić zakupy w różnych miejscach jak się ma taka kasę. Nie uwierzą, bo nigdy nie mieli wyboru. Wydaje im się, ze zamożny człowiek nie liczy się z kasą. A on jest zamożny z reguły dlatego, bo liczy. :)))))))))))))))))))))) I tam, gdzie można, płaci taniej.

Gość ewelinka z katowic
Można, kupuje i je jem od marca tego roku i żyje, jest normalne- nie smierdzace czy stare co zdarza się w innych sklepach.

Gość wredniucha3
pinnniki - to o czym piszesz nazywa się SNOBIZM

Gość ewelinka z katowic
Polecam też Lasagne z Biedronki, bardzo smaczne :D

Gość wredniucha3
w tanich sklepach nie kupuje się przetworzonego żarcia i innych gotowców

Gość pinnnki
Nie rozumiem.. Snobizm na robienie zakupów po dobrej cenie?

ewelinka z katowic mąz sie bardzo dawno temu skusił na mieso z kerfura :D rzygał 2 dni:D po łopatce jak i po schabie :D i to było kupione w różnych dniach:) nigdy wiecej nie kupił mięsa w markecie :) ja może sie mądruje bo mam blisko rynek i tu kupuje warzywa, owoce a miesko i wędline mam od takiego Pana co ma taki mały swój interesik juz kilkanascie lat:)

Gość niewiele moesz
a ja jak mam czas to jade do biedronki, a jak nie mam czasu to zamawiam w almie z dowozem.. to jestem biedna czy bogata? I snobka czy skromna?

Gość ewelinka z katowic
A co mam sama robić to pieprzone lasagne dla sibie i kota? pff nie chce mi się, w sierpniu robiłam wydałam duzo wiecej na ten makaron i mięso, a i tak żle coś zrobiłam bon wyszła straszna :(

Gość wredniucha3
od kiedy koty jedzą lasagne?

Gość Fikus Benjamin
25000 tys to duza wyplata ?? Nie zartujecie .... No jak ktos mieszka z rodzicami daje 500 zl na miszkanie i reszte ma w dupie to ok ale jak ktos ma rdzoine na utrzymaniu oplaty i nie daj boze czynsz to sory ale to gowniana kasa

Gość ewelinka z katowic
Mój kot, bardzo lubi mięso z sosem bolońskim. Dziś jadłam kotlety mielone ale jakoś nie chciał jeść. Moze tylko z tym sosem lubi, nie wiem.

Gość Fikus Benjamin
Mialam na mysli nie czynsz a KREDYT np na mieszkanie

Gość pinnnki
Fikus , doczytaj pierwszy post. :)

Ja robie zakupy w biedronce bo niestety mieszkam w takim miejscu gdzie mam tylko 3biedronki i kaufland, ale za biedna sie nie uwarzam :) Ludzie mysla że jak ktos ma kase to kupuje tylko w almie i innych drogich sklepach, a ciuchy tylko nowe orginalne a to główno prawda :) mam koleżanke która ma sporo kasy a ubiera sie w lumpie i tez robi zakupy w biedronce, mam też znajomych którzy prowadza lumpeks i sami sie w nim ubieraja a po za tym lumpem maja jeszcze 3 firmy :D wiec co do kasy nie ma reguły kto i gdzie ja wydaje :)

Gość ale cyrk
HEHEHEHEHE fikus idioto

Gość dziwni jesteście
im więcej zarabiam, tym więcej zastanawiam się nad każdą wydaną złotówką. owszem robię zakupy w biedronie (lidla Nie lubię) i wisi mi to, szukam promocji okazji. To że mam sporo kasy, nie znaczy, że mam przepłacać i kupować w delikatesach, czy też bez promocji. Ludzie im więcej mają kasy, tym robią się oszczędniejsi

Gość ewelinka z katowic
Moja mama nigdy by nie kupila niczego z takich dyskontów, nawet nie wie że ja się tam stołuje :o ale ona moze sobie pozwolić na to by kupywac zywnośc gdzie chce. Myśle że gdybym zarobiła 2500zł to bym tam nie kupywała np mięsa, tylko środki czystoi jogurty które lubie tec. Ale co zrobić jak się nie ma wyboru.

Gość Kafeobserwator
żeby mieć kasę i szastać nią to trzeba być debilem :) po co wydawać więcej za te same produkty w luksusowych sklepach skoro można zaoszczędzić? Tylko dla własnej próżności? A w biedronce są produkty niezłej jakości, często lepsze niż w innych sklepach. Ale jak ktoś jest snobem to musi dać wyraz swojej próżności i kupować w droższych sklepach :D