Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhkjdhfkhgkdjfhg

ciąża

Polecane posty

Gość kjhkjdhfkhgkdjfhg

hej dziewczyny ile przytylyscie w ciazy tak do 5 miesiaca ja jestem wlasnie w 5 i narazie 1 kg wiecej czy to normalne martwie sie :(:(

Gość kaatrin
ja wlasnie do 5 miesiaca niewiele ponad 3 kg potem dopiero sie zaczelo, u mnie mowili ze do konca 6miesiaca nie bardzo bylo w ogole ciaze widac

normalne nawet u kobiety w ciazy jest to ze na poczatku traci kg :) mozesz nawet schudnac a nawet i przytyc tylko 5 kg czy 7 jak w moim ptzypadku dziecko 4 kg plus woda :) a pamietaj ze dziecko pod koniec nabiera najwiecej masy wiec narazie nie ma sie co martwic :) :)

Gość jeeeeeeenna
jakie mialyscie pierwsze objawy ciazy ?

Gość jeeeeeeenna
myslicie ze mozna zajsc w ciaze bez stosunku jakis cudem mwoei o pettingu ?

Gość kaatrin
mi to zapachy jedzenia ktore bardzo lubilam zaczynaly przeszkadzac a o jezdzie samochodem, autobusem nie bylo mowy to byl poprostu koszmar. dokladnie ja tez na poczatku schudlam poltora kg i lekarz powiedziaj jak dluzej bede chudnac to bedziemy sie martwic ale na szczescie zaczekam przybierac na wadze

Gość jeeeeeeenna
ja mam pytanie bylam u gin z innego powodu i nie wspolzyje ale jakis czas mialam chlopaka z ktorym nie doszlo dostosunku ale byly jakies zabawy pieszczoty no i dzis bylam na badaniu i kobieta ze dziwne ze mam szerokie endometrium jak przy wczesnej ciazy, troche mnie to przerazilo, mowie jej ze nei wspolzyje ale pozniej pomyslalam o tym czy to mozliwe w ogole by bylo ????

Gość jeeeeeeenna
zrobie ale serio troche zwatplilam i czytam o tym endometrium w ogole zielona w tym temacie, i jakis kosmzar, mam straszną schizę bo nie jest to dobry moment i osoba na to ... :( zaczelam juz sobie przypominac jakies akcje i wkrecac rozne scenariusze...nastraszyla mnie strasznie..

bedzie dobrze :) nie ma co panikowac jeszcze nie znam przypadku w moim otoczeniu zeby ktos po takich zabawach byl w ciazy :) no chyba ze spoznia ci sie miesiaczka

Gość jeeeeeeenna
wlasnie powinna nadejsc w ciagu kilku dni

Gość jeeeeeeenna
sa czasami rozne sytuacje ale miewalam i tez jakos sie nie zdarzylo, pytanie skad w moim brzuchu te endometrium nie wiem samaa zapplodnienie to raczej musi byc przez stosunek w pochwie a nie nawet jak jest jakis kontakt ze sperma na zewnatrz to przeciez praktycznie niemozliwe

Gość jeeeeeeenna
a bolaly was jajniki ?

Gość kaatrin
mnie nie, mialam bóle ale to czasami tylko w te dni kiedy powinnam miec okres.

Gość jeeeeeeenna
mnie boli od jakiegos czasu kilka tygodni podejrzewano wyrostek ale to nie to, ciagle pobolewa robilam rozne badania dostalam jakies rozkurczajace leki, a teraz to mi powiedziano i juz swiruje lekko

Gość jeeeeeeenna
bo przeciez nie uprawialismy seksu

Gość jeeeeeeenna
koniec koncow poczekam na okres zrobie test ale i tak sie boje ze to moze byc cos gorszego

mnie nie bolaly. moze jest to spowodowane czyms innym niz ciaza jesli bylas u lekarza z innego powodu niz badanie ciazowe to moze jest to z tym zwiazane ?

Gość jeeeeeeenna
wlasnie niewiadomo z czym, mam przyjsc za jakis czas na cytologie, bylam na badaniach krwi u internisty i gina, przypadkiem mi powiedziala ze dziwi ja takie endometrium i czy wspolzyje bo byw atakie we wczesnej ciazy a ja nie wpsolzyje wiec pomyslalam ze moze cos przeoczylam i mam schize teraz, nic nie wykryli a mnie boli jestem przed okresem moze to jakies bole hormonalne sposodowan e tym ale jak lekarz ma to wykryc?

aa to mnie jajniki tez bola przed okresem na pare dni przed przyjsciem :) nie martw sie albo poczekaj az sama przyjdzie @ albo zrob test :)

Gość jeeeeeeenna
ta ciaza by mnnie zalamala po za tym no niemozliwoscia jest

Gość jeeeeeeenna
nie jestesmy juz razem spotykalismy sie jakis czas ale wlasnie nie bylam przekonana i zwlekalam tez z seksem specjalnie :((((

Gość jeeeeeeenna
czytam dzis jakies fora cuda ludzie pisza rozne rzeczy wiec jest jakas minimalna szansa ze cos przeoczylam ze cos moglo sie stac ale jednak w ogole o tym nie myslalam wczesniej do dzisiaj............a jak zaszlyscie w ciaze od razu nie mialyscie okresu ?

Gość Livia_85
Ja bym się bardzo cieszyła jakbym mało przytyła. :)