Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet rocznik 1980

Takie są właśnie kobiety!

Polecane posty

Gość facet rocznik 1980

Umówiłem się z laską z portalu randkowego która widząc moje zdjęcia napisała mi "nie szukam przystojniaka bo bardziej liczy sie dla mnie charakter" randka sie odbyła w miłej atmosferze po czym dzisiaj wysłałem jej sms (treść pomine) a ona odpisała mi "ja jestem ładna i mój facet też musi być ładny" Oniemiałem! Przecież widziała moje fotki więc po jaką cholerę się ze mną umówiła?! Po co pisała że dla niej ważniejszy jest charakter niż wygląd ?! Jutro usuwam swój profil z portalu randkowego bo widzę że tam szukają facetów jak z żurnali mody a takich jest bardzo mało!

Gość czego kwękasz
faceci też mówią że seks jest nieważny, że są romantyczni a tak naprawdę chodzi o to by bzyknąć więc co się bulwersujesz nie spodobałeś się jej i tyle, wielka tragedyja

Gość facet rocznik 1980
Jak się nie spodobałem, to po chuj sie umawiała widząc moje fotki ????? :o

Gość dfsdfasfsdgfs
bo chciała Cie poznac i zobaczyc charakter

Gość wredniucha3
skoro szukasz dziewczyny w rynsztoku to nie dziw się, że znajdziesz dziwkę

Gość facetrocznik1980
To niech baby spierdzielają do Włoch czy Hiszpanii tam są faceci jak z żurnali mody !

Gość prawictwo pospolite121
są wredne

Gość dfsdfasfsdgfs
z jakiego rynsztoku? kuźwa pojebalo was? ja mam chłopaka poznanego na portalu randkowym i kolege który poznał na takim portalu zone i co? i super. ja z moim chłopakiem wlasnie zamieszkałam. debile. a ty sam co chcesz od laski? zdjecia olałą i mimo to sie z toba spotkała widocznie z charakteru jej sie nie spodobałes i wcale sie nie dziwie po tym co tu wypisujesz.

Gość relikt
Uwierz,ze w 90% chodzi tam o szybki numerek.Wiekszosc to bajkopisarze i bajkopisarki,ludzie z problemami emocjonalnymi,ktorzy za wszelka cene chca sie dowartosciowac i pobic statystyke zaliczen.

Gość dfsdfasfsdgfs
ale z was dzieciuchy