Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa truskaweczka,

polecam 100% soki malinowe dla dzieci

Polecane posty

dla dzieci i nie tylko, zamówiłam ostatnio i jestem pod wrażeniem, szczególnie truskawkowy jest swietny, tak pachnie po odkręceniu, że dzieci nic tylko ten soczek chca pić, malinowy też fajny i dobry na przeziebienie. to nie jest reklama, nie mam nic wspónego z ta firmą, chciałam sie tylko podzielic z wami swoim odkryciem, te soki ze sklepu nie mają nic wspołnego z maliną a nie każdy ma czas na własne przetwory

aha :) firma nazywa się faruga www.faruga.pl sprzedają tez na allegro

oczywiście www.faruga.pl

Gość oj tammmm przesadzasz
ja tu widze zdjecia panny młodej

:) masz rację www. faruga.com

Gość bedwyn
Program antywirusowy zablokował mi dostęp do tej strony.

Gość kasia mamunia....
znam te soki, zeszłej zimy zamawiałam, są dobre ale drogie plus przesyłka 20 zł.... dla mnie troche za drogo

Gość kasia mamunia....
znam te soki, zeszłej zimy zamawiałam, są dobre ale drogie plus przesyłka 20 zł.... dla mnie trochę za drogo

Gość kawa kawa czarna
strona wygląda ciekawie i tłoczone na zimno wiec pewnie wiecej witamin sie zachowało.

Gość toż lepiej jak sama zrobisz wi
esz co masz a nie jakies sztuczne maliny i cukier. My mamy z ogrodu.

Gość janeczkaa-j
jak mnie wkurzają takie wypowiedzi, zrób sama, maliny z ogrodu, jajka od kury z podwórka, mięso od świnki.... nie każdy mieszka czy ma rodzine na wsi. Ja maliny moge sobie kupić tylko w warzywniaku a praca od 9 do 17-tej nie pozwala mi na robienie przetworów.

Gość zielona ciżżenka
ostatnio stałąm w kolejce do kasy w tesco i tak patrzyłam że w co drugim koszyku sok malinowy paola czy herbapol, przecież tam w skąłdzie jest mnie niz 1 procent maliny! to juz chyba lepiej farugi kupić, gdzie w składzie sa tylko maliny i cukier.

Gość gabrysia kowalska
witam, ale naszukałam się tego tematu. chciałam podziękować autorce, skusiłam się zamówiłam na próbę, niestety tylko trzy sztuki. soki są naprawdę świetne!!! w życiu takiego nie piłam a córka wciąz tylko chodzi o prosi o wode z soczkiem truskawkowym. Dzięki, bede stałą klientką :)

Gość ja kupuje Polska Róża
też są drogie ale rewelacyjne w ciąży piłam żurawinowy a dzieci pija malinowy zimą.

Gość gość
witam polecam moje soki wlasnej produkcji.Sa to soki domowe bez zadnych konserwantow:)sa sprawdzone serdecznie zapraszam do kontaktu dorota-mlynarczyk@wp.pl

Gość gość
kupiłam sok Faruga i niestety nie polecam coś było w nim nie tak albo coś dodane, albo może niewlasciwie przechowywany, lepiej samej wycisnac

Gość gość
Moja córka pije tylko soczek jabłkowy, żadnych innYch nie przełknie. Najlepsza jest woda i to jej najwięcej pije. :-) Dziwię się, że jabłkowy jeszcze się nie znudził. :P

Gość gość
a na tym zdjęciu te małe dzieci to pary młodej, to teraz najpierw się pieprzy przed ślubem a później idzie do kościoła, i po co,