Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młodamama25

Kiedy prałyście wyprawkę?

Polecane posty

Gość przyszla mama :)))
Tak kolo 32-34 tyg :) sporo tego bylo :) zostalo mi prasowanie. W sobote zaczynam 38tydz, musze sie zebrac , bo mam lenia ;)

Gość kUKUŁKAmalwinka
Jezuuuu ostatnio odnoszę wrażenie, że niedługo to na kafe będą wchodzić dziewczyny z pytaniem czy mogą sobie pierdnąć. No dziewczyno zostajesz matką i nie umiesz odpowiedzieć sobie sama na to pytanie. Jakoś tego wydedukować??? Wypierzesz teraz to przez te prawdopodobne 10 tyg zdąży się jeszcze zakurzyć (w zależności gdzie będziesz trzymać), no ale może sie czujesz coraz gorzej i wiesz że później nie dasz rady (wiadomo wyprać powiesić, poprasować) to zrób to teraz. To takie trudne zadecydować samemu? A jak ktoś Ci napiszę że już w 25tc poprał wszystko to co zrobisz?

Gość kUKUŁKAmalwinka
Jezuuuu ostatnio odnoszę wrażenie, że niedługo to na kafe będą wchodzić dziewczyny z pytaniem czy mogą sobie pierdnąć. No dziewczyno zostajesz matką i nie umiesz odpowiedzieć sobie sama na to pytanie. Jakoś tego wydedukować??? Wypierzesz teraz to przez te prawdopodobne 10 tyg zdąży się jeszcze zakurzyć (w zależności gdzie będziesz trzymać), no ale może sie czujesz coraz gorzej i wiesz że później nie dasz rady (wiadomo wyprać powiesić, poprasować) to zrób to teraz. To takie trudne zadecydować samemu? A jak ktoś Ci napiszę że już w 25tc poprał wszystko to co zrobisz?

Gość kUKUŁKAmalwinka

Gość przyszla mama :)))
Tak kolo 32-34 tyg :) sporo tego bylo :) zostalo mi prasowanie. W sobote zaczynam 38tydz, musze sie zebrac , bo mam lenia ;)

Gość makkatka
Ja jestem w 33 i też zamierzam wykorzystać słoneczna pogodę na pranie wyprawki. Przecież w szufladzie się nie pobrudzi przez te kilka tygodni. A ile będzie radości ze składania malutkich ciuszków ;)

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Ja ze wszystkim byłam już gotowa na 37 tc. I to naprawdę ze wszystkim, nie zapomniałam o żadnym szczególe, ale ja to tak zawsze. :P Lubię miec wszystko zaplanowane i dopięte na ostatni guzik. Wcześnie zaczynałam kompletowac i przygotowywac wyprawkę.

Ja w 30tc juz zaczelam wszystko prac powoli i prasowac. A wiadomo ,ze nie codziennie chce sie siedziec i prasowac wiec troszeczke Ci napewno zejdzie :) Ja jak wypralam ciuszki to wsadzilam do szafy mydelko dla dzieci i przykrylam przescieradlem i ladnie pachnialo i sie nie kurzylo :))

Gość natmik
śmiało możesz prać. ja w ogóle nie prałam i do tej pory nie piorę nowych ciuszków, maluszek sie uodparniai nie ma żadnych wysypek itp

Gość natmik
śmiało możesz prać. ja w ogóle nie prałam i do tej pory nie piorę nowych ciuszków, maluszek sie uodparniai nie ma żadnych wysypek itp

Ja w 30tc juz zaczelam wszystko prac powoli i prasowac. A wiadomo ,ze nie codziennie chce sie siedziec i prasowac wiec troszeczke Ci napewno zejdzie :) Ja jak wypralam ciuszki to wsadzilam do szafy mydelko dla dzieci i przykrylam przescieradlem i ladnie pachnialo i sie nie kurzylo :))

my zaczęliśmy 29 tc i też się nad tym zastanawiam, zwłaszcza, że pogoda piękna ale chyba poczekam i wezmę się za to pod koniec listopada a w grudniu będę sobie spokojnie prasowała i układała bo wtedy się przeprowadzamy

Gość numer osiem
jakos w 37,38 tygodniu ciazy zabralam sie za to :)