Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ohtkhoifjhigo

Skórzane spodnie które leżą dobrze, jak jeansy

Polecane posty

Gość ohtkhoifjhigo

Czy któraś z Was wie, gdzie mogętakie dostać? Ostatnio widziałam takie H&M ale akurat sięspieszyłam, a potem już nie było rozmaru... Mam już jedne skórzane, ale marszcząsięw kolanach :( Gdzie mogędostaćdobre? Będę wdzięczna :)

Gość DG------------DG
W SKLEACH po 400-do 1000 zl a po co ci te spodnie teraz, moda minela

Gość ohtkhoifjhigo
Bo ubieram się dość... rockowo, nie wiem jak to określić. I nie interesują mnie trendy

Gość ohtkhoifjhigo
I chodziło mi o nazwy sklepów, bo na to co napisałaśto wpadłam sama (taka mądra!)

Gość DG------------DG
SKORO WPADLAS SAMA TO PO CO PYTASZ:O

Gość ohtkhoifjhigo
Jesteś głupia czy tylko udajesz? Chodzi mi o nazwy KONKRETNYCH sklepów.

Gość d cnlwdnswdc
DG------------DG hahaha skad sie tacy tępi ludzie biora

Gość DG------------DG
co ci da ze ci napisze nazwe konkretnego sklepu pojedziesz do niego 400 km? boze nie wiem z jakiej wsi pochodzisz ze masz problem skoczyc do galeri i kupic spodnie

Gość d cnlwdnswdc
DG------------DG łazic po wiekszej galerii zajmuje kilka godzin, a dziewczyna pyta o bardzo specyficzny produkt, na 100 skklepow moze sie znajdzie w 4, jak nie wiesz gdzie to nie pisz idiotko i nie zasmiecaj internetu bo gdzies przez ciebie zginie niewinny kotek

Gość DG------------DG
18.10.2012] 16:28 [zgłoś do usunięcia] d cnlwdnswdc DG------------DG łazic po wiekszej galerii zajmuje kilka godzin, a dziewczyna pyta o bardzo specyficzny produkt, na 100 skklepow moze sie znajdzie w 4, jak nie wiesz gdzie to nie pisz idiotko i nie zasmiecaj internetu bo gdzies przez ciebie zginie niewinny kotek -----------------sama jestes tepa dzida. specyficzny produkt spodnie ze skory:D:D:D:D KTO NIE MA MIEDZI TEN W DOMU SIEDZI I NA FORUM PYTA.d BO JAK DLA MNIE WCHODZE DO SKLEPU Z GALANTERIA SKORZANA I KUPUJE I NIE PIERDYLE NA FORUM TYLKO DO TEGO TRZEBA MIEC KASE

Gość ohtkhoifjhigo
Jestem studentką i wystarczy mi sztuczna skóra za 100-200 zł :) Prawdziwej bym nawet nie chciała, nie jem mięsa to i nie będęubierać się w zwierzęcą skórę. Pytałam konkretnie o sieciówki :) Markowe mam jedynie torby i kilka par butów, reszta mieszana i często tania :D

Gość niby
Rozumiem że chodzi ci o "skórzane" spodnie w kroju skinny jeans. Przylegając do ciała jak 2 skóra? Tych z h&m nie musisz żałować także się marszczą (mam;/) Poszukaj ich jako "skórzanych" leginsów (nie chodzi mi o lateksowe leginsy ale o rozciągliwe wyglądające jak skóra). Dużo włoskich marek posiada coś takiego w ofercie tylko że większość które kojarzę będzie droższa niż 200zł. http://allegro.pl/club-donna-jak-skorka-zlote-lwy-36-i2718239721.html Nie jestem pewna ale chyba widziałam takie w zarze lub cubusie, spróbowała by także w new yorkerze lub tally weijl. Jeśli lubisz rockowy styl a nie koniecznie zależy ci na tym aby całe spodnie były skórzane proponuje ci poszukać takich z skórzanymi wstawkami one świetnie leżą.

Gość niby
przypomniało mi się gdzie je widziałam w nie w Zarze i nie w Cubusie ale w Mango

Gość super skoropodobne pojawily
w New Yorker i to ze 3 rodzaje - jedna takie na gumke a inne takie zameczkami!!! pokaz jak wygladasz w tych spodniach co masz?