Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiołkowa25252525225

chłopak nie robi mi minety:/

Polecane posty

Gość fiołkowa25252525225

robi czasem...baaardzo rzadko i nie wkłada w to serca dodam ze mam zawsze umyta i wydepilowaną, jego ie jara to, nmei wiemczy kiedykolwiek widział ją z bliska w dzień, mowi ze to obrzydliwe jej zapach i smak go nie jara... ale jak ja mu robie to uwilbia, arobie to za każdym razem przed sexem

Gość duch cafe
ostatni raz robiłem minetę w 1979r.:classic_cool:

Gość fiołkowa25252525225
wiem, wcześniejszy mógł zawsez i wrecz sam sie garnął , uwilbiał to chyba az za bardzo, a teraz kurde klops

Gość straszne porownanie
znajdź takiego co to robi

Gość fiołkowa25252525225
nie zostawię go tylko dlatego, mieszkamy razem...

Gość usiadz mu na twarzy
tak żeby nie mógł sie odwrócić i każ lizać!!!!:D

Gość fiołkowa25252525225
to chyba niewykonalen, mi edzy nami nei ma takiej perwersji.... boje sie ze mnie odepchnie, mówiąc ze chyba zwariowalam, zawsez musze czekać a z on sie łaskawie ulituje

Gość tosz to straszne
jak mozna nie lizac tzipki:-o

Gość fiołkowa25252525225
no ja własnie też nie wiem, ja mu lodzika baardzo często , wystarczy ze mam ochote na sex, nie odmawiam mu, tzn samego loda uważam za bezsens, ale jako gra wstępna ok, i mnei to nie brzydzi, ale nawet jara

Gość vcxvxvx
mozna. nie kazda cipa jest fajna i ladna

Gość fiołkowa25252525225
wiecie co mi kiedys pow, ? ze to dlatego ze miałam 3 przed nim...ale coś czuję ze swojej byłej dziewicy też nie robił

Gość fiołkowa25252525225
sle to chyba nie chodzi o ładność, fiutek też nie zawsez piękny a jednak podnieca, sam fakt ze to szparka miłości, jest mokra i gorąca to powinno go kusić

Gość dsfsfsfsfsfsfs
pewnie mu sie nie podobasz. jak dziewczyna mi sie podoba to zawsze wylize nawet jak jej leci:D

Gość DG------------DG
nie dorosliscie do sexu nie umiecie czerpac z tego radosci robie mu loda przed sexem------:D:D:D- DZIECIARNIA

Gość fiołkowa25252525225
dlaczego dzieciarnia? on jest typem mega spokojnym i raczej o średnim temperamencie, nie ślini sie za laskami na ulicy skoro bym mu si nie podobała to by ze mną nie mieszkał...

Gość a moze mieszka z toba
bo go utrzymujesz?

Gość fiołkowa25252525225
nie, wszytko po pół płacimy, on nawet obiady robi i chate ogarnia

Gość hmmmmm to moze
ma kochanke?

Gość fiołkowa25252525225
niee., to nie taki typ, on nawet ze mną nie wyrabia, nikogo nie zna wtym mieście, szuka pracy, sprząta i obiady gotuje, jesteśmy razem rok, kochanka odpada

Może jeszcze nie dojrzał do porządnej minety. Najbardziej mnie śmieszą hasła, że ma kochankę. Niebawem nawet u 15-latków będa podejrzewać o posiadanie kochanków.

Gość fiolkowa52525252552
mam paseczek... oststanio zrobił 2 razy, chyba zauważył ze to najkrótsza droga bym zrobiła się mokrótka hehe

Gość byle coo
posyp c...e cukrem pudrem

Rozwiązania są proste: jak mu się nie podoba to niech ci robi z zamkniętymi oczami jak mu nie smakuje to spróbujcie żeli smakowych albo sosu do deserów Być może on ma jakieś preferencje co do fryzurki tam - może wolałby, żebys miała mniej/bardziej wygoloną, a nie wie jak ci o tym powiedzieć. Jest jeszcze jeden sposób - pokaż mu jak się masturbujesz, jak szybko wtedy dochodzisz i może po takim seansie sam będzie chcial przystąpić do akcji.

debilizmy. Skoro się nas o to pytasz, znaczy, że tego chcesz. Że tego potrzebujesz. Dlaczego masz się z tym męczyć? W moim przypadku dziewczyna, która z kolei nie przepadałaby za minetką (ja jej oczywiście) nie mogłaby być ze mną dłużej. Bez względu na to, jaka byłaby wspaniała i piękna, byłbym nieszczęśliwy. Nie chciałbym jej ranić liżąc cipki koleżanek i musielibyśmy się rozstać. Po prostu jest to dla mnie ważne i nie mogę z tego zrezygnować z powodu jej widzimisię. A nie chciałbym nikogo o to prosić czy zmuszać - powinniśmy oboje to kochać. Pogadaj z chłopakiem. Są trzy wyjścia, żebyś miała to, na co zasługujesz: Albo on Ci robi kiedy masz ochotę i jest git, albo robi Ci kto inny - kumpel za zgodą lub bez zgody (wiedzy) Twojego chłopaka, albo poszukaj kogoś innego - są masy facetów kochających minetki (ja do nich należę - nawet nieważny wiek+18 i wygląd - gładki kwiat każdy bym pieścił). To Twoje życie i musisz podjąć decyzję. P.S. Twój chłopak wydaje mi się idiotą, skoro świadomie to traci.