Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2013 tuz tuz

Chcę się Was poradzić mądre kobietki:)

Polecane posty

Gość 2013 tuz tuz

Wczoraj zrobiłam test wyszły DWIE UPRAGNIONE KRESECZKI,ale no własnie to moja pierwsza ciąża i nie wiem nic.dlatego pisze tutaj czy jak co jakiś czas kuje mnie jeden lub drugi jajnik to jest okej? czy "pełność"w podbrzuszu to normalna rzecz?i niekiedy bardzo mi się "przelewa"w brzuchu:D i ostatnie pytanie czy może co jakiś czas pobolewać kość ogonowa?dół pleców? bardzo dziękuje za odp:)

jestem prawie 16,ale chcę iść na położną i stego to wiem to wszystko jest jak najbardziej ok. gratuluję udanego zapłodnienia:)

Gość 2013 tuz tuz
tyle się naczytałąm o ciązy pozamacicznej ze boje sie wszystkiego:( i jeszcze jedno pytanie o test zrobiłam go wczoraj wieczorem i nie musiałam wcale czekać długo praktycznie od razu pojawiła sie druga krecha to wszystko ok?

tak wszystko okej, tylko jeśli zapłodnienie było kilka dni temu,to lepiej to powtórz za 1,5 tygodnia,ponieważ jak test jest zbyt wcześnie,np zaraz jakiś krótki czas po zapłodnieniu to się może mylic.

Gość 2013 tuz tuz
ojjj nie miesiączki nie mam już 5 tyg a myślałam,że "przyjdzie"bo nieraz miałam tak,że miesiąc nie było ale ostatnie pół roku była jak w zegarku i wczoraj w końcu zrobiłam test i dwie kreseczki:D

Gość 2013 tuz tuz
a ta pełność w podbrzuszu ? dziś cały dzień głowa mnie boli nawet drzemka godzinna nie pomogła:( a co z tymi piersiami?bo nie bolą mnie tak strasznie tylko przy przyduszeniu ?

tak,na początku ciązy jest takie dziwne uczucie pełności w brzuchu,to jest normalne,piersi nie muszą od razu boleć,to może przyjść potem,a ból głowy także należy do objawów ciąży. oznaki ciąży to brak miesiączki 'mdłości obrzmiałe piersi niebieskie i różowe linie na ciele wilczy apetyt zaciemnienie lini pępka w 4 miesiącu zwiększona wrażliwośc piersi skurcze jelit zawroty gółwy problem z apetytem przebarwienia skórne parcie na pęcherz wrażliwość na zapachy przemęćzenie Obniżona granica bólu Podwyższona temperatura :) widzisz to wszystko co masz jest normalne :)

jak będziesz chciała jeszcze pomocy to pisz do mnie na maila sylwiaborcz97@gmail.com służę radą.

Gość 2013 tuz tuz
a ile masz lat jeśli mogę wiedzieć??? może wypowiedzą się jakieś mamusie będę baaardzo wdzięczna

Gość 2013 tuz tuz
aha aha:) ślicznie dziękuje :) proszę jeszcze kogoś o odpowiedź

Gość 2013 tuz tuz
Oby wszystko było okej bo baaardzo się boję ciazy pozamacicznej:(

na pewno będzię dobrze,ciążapozamaciczna nie jest u nas tak częsta jak w innych krajach,zobaczysz będzie dobrze :)