Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zainteresowana159

Poród w prywatnej klinice

Polecane posty

Gość Zainteresowana159

witajcie :) czy ktos rodzil w takiej klinice ? jakie sa wasze wrazenia ? jaki personel i opieka, udalo wam sie uniknac nacinania krocza ? mialyscie wlasna sale ? i ile kosztowala ta przyjemnosc ? z gory dzieki

Gość Zainteresowana159
?

Gość Rodziłam w wakacje.
Rodziłam w prywatnej klinice. Sala 2 os, łazienka. Miałam cc, więc nie wiem jak wygląda naturalny poród tam. Dziecko zabierane na noc i w ciągu dnia, by sie nie męczyć - chyba że sie chce je mieć przy sobie to może być cały dzień. Cesarka ze względów medycznych wiec płaciła,m tylko 1000zł za pobyt. Byłam tam 2 dni.

Gość Zainteresowana159
aha a tak z ciekawosci czemu rodzilas w prywatnej klinice?

Gość Rodziłam w wakacje.
Bo moja koleżanka tam rodziła i była zadowolona. Żaden z miejskich szpitali nie zrobił na mnie dobrego wrażenia, wiec wybrałam coś sprawdzonego :) Jestem zadowolona szczególnie że koszt bardzo mały jak na prywatną klinike. Czysto przytulnie, dobre jedzenie i opieka. Połozna pomagała karmić, miła atmosfera.

Gość Zainteresowana159
a to co w tych miejskich szpitalach ci nie odpowiadalo ? mam rozumiec ze mialas sale z jeszcze jedna kobieta ? interesuje mnie toczy sam porod odbywa sie w osobnej sali, a nie np jeszcze z kilkoma rodzacymi.. moze ktos zna odpowiedz ?