Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika kowalska...

3miesieczne dziecko-lekarz nic nie widzi a ja mysle ze cos nie tak..

Polecane posty

Gość monika kowalska...

Moj syn odkad sie urodzil przesypia23godziny na 24godzinna dobe...jego aktywnosc to pol godziny rano i pol po poludniu.Tak to budzi sie co 2godziny ssie cyca i zasypia dalej w nocy je 2razy piers. Moze ktoras mama miala takiego spiocha i bylo ok? A moze to jakas choroba?

Gość RTEC JEST NADAL
ja wybralabym sie jeszcze do innego lekarza.czesto te konowaly na niczym sie nie znaja.

Gość to-i-ja
A może anemia? Robiłaś badania?

Gość monika kowalska...
chcialam zrobic badania ale pediatra(DWOCH) mnie wysmial,powiedzieli ze mam zlote dziecko i wszystko z nim ok,powinnam sie cieszyc..niby guga,smieje sie-zwlaszcza jak rano wstajemy ale tak to caly zcas spi.. Przybiera dobrze,przez 2mies 2kg,pozniej nie wazylam

Gość RTEC JEST NADAL
moje np wogole prawie nie spalo w takim wieku.kazde dziecko jest inne,ale twoje faktycznie za duzo spi.

Gość to-i-ja
Ja bym chyba jednak zrobiła badania prywatnie. Może rzeczywiście masz śpiocha. Ale koleżance wmawiali, że jej dziecko jest bardzo żywe - prawie nie spało, a się okazało, że ma wysięk z ucha - po 3 miesiącach się zczaili, gdy się wkurzyła i poszła na badania prywatnie.

Gość to-i-ja
Moja ma 2 miesiące, śpi 4 h na spacerze, 8 nocą.

Gość moje dzieci tez tak spały
jak byly malutkie. Dlatego mnie drażnilo jak matki pisały o ciężkich pierwszych miesiacach z dzieckiem. Ja się wtedy nudzilam jak mops. Cieżko zaczeło być dopiero jak dzieci zaczęły raczkować.

Gość monika kowalska...
a jakie badania powinnam zrobic? krwi,moczu?

Gość ktoska38...
Ciesz sie,ze masz grzeczne i spokojne dziecko i nie doszukuj sie chorob...MOja corka jedna jak byla malutka tez byla taka spokojna,w ogole nie plakala,spala non stop,na jedzenie nawet musialam ja bydzic,chodzilam p;atrzec czy oddycha,byla i jest okazem zdrowia.