Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcxertyza

Mężczyźni zakochani w... mężatce

Polecane posty

Gość miglantz
no powiedziałbym, jak ktoś kiedyś w necie napisał, że gdy kobieta śpi z mężczyzną, to seks jest oczywisty jak oddychanie :P

Gość vcxertyza
Nie chce za duzo pisać. Czy na mnie leci, nie wiem. To jest kluczowe pytanie. Bo jak leci, to moze ulegnie kiedyś.

Gość tak jak masz strzałki
no ale nie daje znaków?

Gość miglantz
nie lepiej zdrowo pogadać? da ci kosza i będziesz spokojniejszy :P

Gość co Ty nie powiesz
gdy kobieta śpi z mężczyzną a widzisz jak malo o zyciu wiesz :)

Gość miglantz
ha ha, znaki, no ludzie, każdy je inaczej interpretuje, muszą paść słowa. Znaki, spojrzenia, to nic nie warte.

Gość i cooo z tego
Ja wzdycham do jednej mezatki z kafe, jest boska z wygladu, kobieta moich marzen ehhh..

Gość miglantz
człowiek całe życie sie uczy, mi się zdawało, że w sypialni u wszystkich zawsze dzieje sie coś ciekawego :P.

Gość co Ty nie powiesz
vcxertyza zamiast tu pisac szukaj kontaktu z kobieta, ktora jak widac wdarła Ci sie do serca moze Ona czeka na Kogos takiego liczy dni az w koncu odmienisz Jje zycie :) 🖐️ kazdy dzien jest wazny nie marnuj czasu i enargii na pisanine :)

Gość co Ty nie powiesz
miglantz tTobie tylko jedno w glowie :) az nie cche pisac ktora tak naprawde myslisz :D z Toba jako kochankiem kobieta by sie nie nudzila :classic_cool: uciekam goncie swoje milosci 🖐️

Gość Do autora!!!!!!!
Znasz ja osobiscie? czy tylko z widzenia? a macie wspolnych znajomych?

Gość miglantz
och, nie trochę tylko drążyłem temat :P A z tym, hm, staram sie myśleć obiema, tak jest najfajniej :P

Gość miglantz
ale jakiś przemęczony jestem ,chyba dziś zrobię sobie białe szaleństwo :P :P :D

Gość vcxertyza
ona juz mi dala kosza, ale moze sie przed tym broni. bylo to tak, ze jak na nia patrzylem, to odwracala glowe, a wczesniej na mnie patrzyła. teraz to juz w ogole spieta jest. moze jej sie podobam, ale jest porzadna.

Gość Do autora!!!!!!!
czyli sie nie znacie, tylko wzrokowo sie podrywacie, a masz mozliwosc odezwac sie do niej zagadac? powiedziec czesc?

Gość vcxertyza
bardzo rzadko, poza tym ona unika takiego kontaktu.

Gość vcxertyza
tzn. w pewnym sensie nie wchodzi w to. były krotkie momenty, ze popatrzylismy sobie w oczy, jak zagadalem byl usmiech. ale zaraz wracala ta sciana.

Gość miglantz
no to uwierz mi, chociaż nie chcesz, jest po ptokach. I nie okazuj słabości, jakby co. dobra, idę tropem "co ty nie powiesz"

Gość Do autora!!!
A Ty jestes wolny ona Cie zna wie jak sie nazywasz kim jestes i odwrotnie . Moze sie jej podobasz ale boi sie pierwsza zagadac , bo nie wypada ?

Gość vcxertyza
jestem wolny, ona raczej nie wie jak sie nazywam. opcje sa dwie: 1) nie podobam jej sie 2) podobam jej sie, ale jest porządna W drugim przypadku zawsze jakas szansa jest.

Gość Do autora!!!!!!!
A jaka roznica wieku jest miedzy wami ?zagadaj pierwszy albo skoluj jakis kontakt nk,gg,facebook,e-mail i tak sprobuj zagadac, moze tak jej by odpowiadalo na poczatek wiesz w koncu ma meza i boi sie tak oficjalnie

Gość vcxertyza
różnica jest spora. ona raczej nie ma nk, czy fb.

Gość Do autora!!!
To od znajomych moze gg meil tele jak macie wspolnych, a dzieci macie ?Ty jestes starszy czy ona? no musisz dzialac inaczej nie dowiesz sie, czy jestescie dla siebie zaryzykuj odwasz sie zrob wszystko, a bedziesz wiedzial co czuje

Gość Do autora!!!
Odwaz mialo byc:-)

Gość vcxertyza
ale ja sie odważyłem juz. :) tez nie bede do niej sto razy zagadywal, a ona nic. ona jest starsza.

Gość dlaczego to wykasowano co
19:22 [zgłoś do usunięcia] i cooo z tego Ja wzdycham do jednej mezatki z kafe, jest boska z wygladu, kobieta moich marzen ehhh.. moze w modce sie zakochal :P

Gość i cooo z tego
dlaczego to wykasowano co 19:22 [zgłoś do usunięcia] i cooo z tego Ja wzdycham do jednej mezatki z kafe, jest boska z wygladu, kobieta moich marzen ehhh.. moze w modce sie zakochal W jakiej modce ? Nawet nie wiem jak wygląda hahha. Moja ostatnio nie wchodzi, ide po piwo :p

Gość Dave Pen
Są tu tacy. W każdym razie jeden jest. Ale też nie ma co przesadzać z tym zakochaniem. Cudza żona jest tak atrakcyjna m.in. dlatego, że jest...cudza. W zasadzie uważam, że ładowanie sie w związek uczuciowy z mężatka jest niemądre, bo jak "być" z kobietą, która codziennie zasypia u boku innego faceta? Że nie wspomnę o chwilach, kiedy nie sen im w głowie. Ale jeśli to zakochanie, lub zauroczenie, opiera się głównie na fascynacji ciałem kobiety, a nie jej osobowością, to można spróbować uwieść ową Niebiańską Istotę. Moje doświadczenia życiowe wskazują, że te porządne kobiety też czasami zdradzają, tylko trzeba najpierw tę zdradę obudować uczuciami, mniej lub bardziej prawdziwymi. Mówiąc wprost, można nakłamać niewiaście, że się jest w niej zakochanym najbardziej na świecie. Paradoksalnie, większe szanse w takiej sytuacji mają faceci żonaci. Kawalerowie, szczególnie w młodym wieku, są traktowani mniej poważnie. Są traktowani jak faceci, którzy chcą się tylko przespać z kobietą. A żonaci...to zupełnie inna bajka. Po pierwsze, facet żonaty jest bardziej odpowiedzialny - wiadomo dom, rodzina, a nie knajpy i pijane dziwki. Po drugie, poderywając żonatego faceta, kobieta udowadnia sobie, że jest lepsza (bardziej atrakcyjna) od innej kobiety. Po trzecie, żonaty jest bardziej dyskretny, co dla mężatek jest kluczowe. A jeśli żonaty facet ma małe dziecko/dzieci...może żyć jak pączek w maśle. Może sypać anegdotami z życia maluchów na prawo i lewo, udowadniając zarazem, że jest i zabawny, i czuły. Może bezkarnie zagadywać Istotę Niebiańską, bo przecież facecta opowiadającego o dzieciach żadna kobieta nie /spławi/pogoni. No i nie bez znaczenia jest to, że w oczach tzw. opinii publicznej (czyli najbliższego otoczenia), facet gadający o swoich dzieciach NIGDY BY PRZECIEŻ NIE ZDRADZIŁ SWOJEJ ŻONY!!! Tak przynajmniej myślą kobiety. Oraz Istoty Niebiańskie. A skoro nigdy by nie zdradził, to spokojnie można się z nim umówić na cherbatę po pracy (na kawę lepiej nie zapraszać-zaproszenie na kawę to prawie jak zaproszenie do łóżka). W ten właśnie sposób, Niebiańska Istota i facet, który NIGDY BY PRZECIEŻ NIE ZDRADZIŁ SWOJEJ ŻONY, powoli zmierzają w kierunku alkowy. I wcale nie musi mężczyzna narzekać, jaka ta żona niedobra, jaka wciąż nienasycona (pieniędzy), i jaka wciąż nasycona (seksem, od 3 lat...ani razu..wiesz...). Wprost przeciwnie. Mężczyzna, na pytanie Istoty Niebiańskiej o umiejętności kulinarne żony, powinien zamilknąć na chwilę, spuścić wzrok, i wyjąkać: "w porządku...ale wiesz,naprawdę, bardzo się stara". Niczego tak bowiem nie cenią kobiety, jak lojalności.