Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mars_vivianna

Mała czarna

Polecane posty

Tak wiem, że ten temat był przerabiany xxx razy, ale ja nadal mam problem. Otóż idę na 18 do mojej koleżanki, mam czarne buty i mała czarną dość krótką, aczkolwiek nie dopasowaną ( szytą ala z pół koła ) Mój problem polega na tym, że nie wiem jakie rajstopy powinnam założyć do niej. Jest ona zrobiona z 2 materiałów, góra z jakiegoś zwykłego, matowego, a dół z takiego czegoś skóropodobnego, a na połączeniu jest 1 rządek grafitowych ćwieków ( przepraszam, za niezbyt dokładne tłumaczenie, ale moja wiedza na temat materiałów jest zerowa ) Raczej chciałabym jakieś kryjące rajstopy, ponieważ moje nogi są raczej grube, a sukienka najdłuższa nie jest. Myślicie, że czarne rajstopy nie będą wyglądały głupio ? Proszę pomocy !

Gość koralik026
nie ubieraj czarnych rajstop, bo będziesz wyglądała strasznie ponuro (żeby nie powiedzieć pogrzebowo). Myślę, że fajne do tego byłyby rajstopy w kolorze grafitowym, fajnie to wygląda: http://www.anstel.pl/data/gfx/pictures/medium/4/2/8524_1.jpg A ty masz jeszcze dodatek w postaci grafitowych ćwieków, więc nie tylko będziesz super wyglądała ale także zakryjesz swoje niedoskonałości:)

Również uważam, że rajtuzy w kolorze grafitu będą lepiej pasować. Uzyskasz fajny, lekki kontrast. Ewentualnie mogłabyś założyć cienkie brązowe rajtuzy, jednak mamy już jesień, więc lepiej by było gdybyś zdecydowała się na grafitowe, które mają więcej den.

Gość niby
Do czarnego pasuje każdy kolor, jeśli masz ochotę możesz nawet złożyć różowe. Dobierz kolor rajstop pod kolor dodatków. Przypuszczalnie dodasz srebro i szarości gdyż pasuje do ćwieków więc proponowany grafit jest najlepszym wyborem. Jeśli chcesz założyć czarne rajstopy możesz dodać życia całości wybierając ciekawe i przyciągające wzrok dodatki. Nie muszą być kolorowe wystarczy aby miał dużo charakteru. Możesz zdecydować się na czarne rajstopy ozdobione wzorem lub np leginsy zameczkami lub ćwiekami na łydkach jeśli twoje nogi nie podobają ci się od kolan w górę.