Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w55fdfg

problemy z pamiecia u 30stki

Polecane posty

Gość w55fdfg

Od niedawna zaczelam u siebie zauwazac klopoty z pamiecia, Objawiaja sie one ze po np. godzinie nie pamietam szczegolow rozmowy z dana osoba, natomiast sam fakt rozmowy pamietam. Bardzo mi to utrudnia zycie szczegolnie w pracy. Czy ktos spotkal sie z podobnym problemem?

Gość lalalalalaaaaaaaa
Ja tez czesto mam kłopoty z pamięcia i np czesto wylatuja mi proste słowa z głowy.Wydaje mi sie ,że to z przemeczenia.

Gość miglantz
koniecznie do lekarza, bo to dziwny objaw. a poza tym mniej kawy, mięsa, fajek, wódy, więcej snu i sportu.

Gość PANIDOBRARADAKAFETERIA
A ja ostatnio słyszałam, że wiagra dobrze pomaga :D

Gość w55fdfg
nie pije alkoholu ani kawy, nie pale, nie narkotyzuje sie, mieso w ograniczonych ilosciach,

Gość Evevevevenenenen
Mam identycznie ale....mam 17 lat :o co mi jest?

JA rowniez mam problemy z pamiecią i koncentracja,czesto gubie watki i mysle,ze ludzie mysla o mnie ,ze jestem jakas nierozgarnietą hihi:D.Robilam sobie wyniki i wyszlo mi ,ze mam zanizone plytki krwi ponizej normy i niską tarczyce...w poniedzialek ide do lekarza na konsultację.Mam tez inne dolegliwosci jak bole stawow,miesni,brak energii ,uczucie zimna ,sennosc,nerwowosc...podobno przy niedoczynnosci tarczycy wystepuja takie objawy, ale wystepuja rowniez przy nerwicy i depresji,radzę sobei zrobic wyniki:)

Gość wiem o czym piszesz bo sama
doswiadczam tego samego czasem zapominam takich rzezcy ze :) w moim przypadku to wina Hoshimoto i jeszcze przeszlam traume powypadkowa co tez odbilo sie na psychice i..pamiec plata figle rozwiazuj krzyzowki ja zawsze lubilam czytac, cwiczylam umysl rozwiazujac sudoku ale teraz mam gorsze dni i nawetczasme nie cche mi sie rozmawiac bo...zapominam tematu rozmowy