Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość purump

ciąża

Polecane posty

Gość purump

podejrzewam, że jestem w ciąży aby ukryć to przed rodzicami nadal biorę tabletki i występuje okres, ale on trwa czasami dzień albo dwa i czy mozliwe, że jestem w ciązy i przez hormony w tabletkach wystepuje wymuszany okres ?

Gość oczywiście, że mało
nie

Gość purump
skąd ta pewność, że nie można to uzasadnić ?

Gość anulllllka
A nie lepiej po prostu zrobić test i mieć pewność? I w ogóle to na jakiej podstawie sądzisz, że jesteś w ciąży skoro brałaś anty?

Gość oczywiście, że mało
krwawienie przy tabletkach wystepuje, bo spada poziom hormonow w ciazy poziom tych hormonow jest wysoki, nie byloby krwawienia

Gość purump
uprawiałam seks borąc tabletki nie cały miesiąc one podobno dokładnie zaczynają działać po miesiącu brania, ale przecież krwawienia w ciązy występują .

Gość oczywiście, że mało
jesli pierwsza tabletke wzielas pierwszego dnia miesiaczki to dzialaja od razu poza tym nawet jesli ich skutecznosc byla nizsza to nie oznacza, ze od razu zerowa :o nawet uprawiajac seks w czasie dni plodnych bez zadnego zabezpieczenia szanse na ciaze wynoszy tylko ok 30%

Gość anulllllka
dokładnie, tabletki działają od pierwszego dnia - a jeśli dalej masz jednak obawy to zrób test i będzie wiadomo:)