Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anguuuulaa

Co to było? Bicie serca

Polecane posty

Gość anguuuulaa

Dziś leżalam sobie na łóżku i nagle zaczęło walić mi wolno i mocno serce. Nie chciało przestać myślałam ze zaraz się zatrzyma, po chwili zrobiło mi się strasznie gorąco poczułam wypieki na policzkach serce wciąż waliło, czułam jak powoli ręce robią mi się miekkie jak z waty poźniej nogi od samej gory czułam jak coś idzie w dół i też robią się miękkie. Serce wciąż waliło i było mi gorąco. Myślalam że zaraz umre. Trwało to może 2 minuty po wszystkim dostalam dreszcze. Kiedy wstalam nie mialam kompletnie siły ledwo uszłam. Było to może 1,5 h temu a wciąż mam strasznie słabe ręce kompletnie zero sił. Nie wiem co się stało? Mam 22 lata, ostatnio czasem czułam jak serce mi mocniej wali ale nigdy czegoś takiego ...

Gość ćiemka
Masz może cisnieniomierz? jeżeli tak koniecznie zmierz cisnienie,a jak nie masz to połż kciuk na lewej ręce tak mniej wiecej przy nadgarstku i spróbuj wyczuć tętno ,jak już je wyczujesz to dokladnie przez 1min policz ile masz uderzeń ?

Gość nerwica moze byc
stres silny itd jak sie powtórzy to zrób badania w tym kierunku jesli wynik bedzie ok tz ze to stres